Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pár dnů života

13. 09. 2007
0
0
1018
Autor
dr_t

To je jeden ze starších kousků...tak 3-4roky tuším

Červených střech je mnoho. "Ta naše je ale něčím zvláštní...má jiný odstín!Ano. A jiný sklon,Není v ostrém úhlu, ale spíš v pravém."

Táta se zbláznil před třemi roky 21. října. "Ten den se všchny zamlčené životní chyby lidí na celém světě dostaly na povrch."

Matka se zbláznila před třemi roky 22. října. "He..."

Zblázním se za dva roky 24. prosince.

Těsně před tím než jsem se probudil (přesně 10 minut 22 sekund ) se stalo spoustu podivných věcí. Zaspal jsem něco, co rozohodně nemělo být zaspáno.Těšil jsem se na snídani, zdál se mi krásný sen o slanině. A zrovna v té době co slanina prohrála se svět začal točit o trochu rychleji a slunce svítilo o trochu víc. Snídaně už byla skoro hotová. Najednou se ve mě něco probudilo. Bylo to víc než zuřivost bylo to... takže jsem musel jít...

Hned jak jsem zavřel dveře a minul umyvadlo i vanu Země nabrala ještě větší obrátky a slunce zase žhnulo normálně a jen proto, že kočka která v China Street, proběhla rychlostí devět kilometrů za hodinu kolem zubaře, který kupoval woo-doo panenku, se z prostoru kdesi nad námi vynořilo plavidlo připomínající pana Meh-Ahmeda - obchodníka s woo-doo předměty (Pan Meh-Ahmed, byl pověrčivý, a protože mu v jakési pochybné čtvrti přeběhla přez cestu černá kočka, otočil se a za ním stál pochybný chlapík s woo-doo panenkou ,,made in fear". Z toho plyne mozkový i srdeční kolabs a okamžitá smrt.(Ubohý dentista odhodil svou woo-doo pomůcku a bok po boku s našedlým kocourem utíkal tmou daleko od cukajícího se Ahmeda) Toto byla jen vysvětlující závorka, aby nedocházolo k omylům ohledně japonského obchodníka Meh-Ahmeda) a pomalu (v poměru s rychlostí průměrně rychlé černé kočky však rychle) se blížila k nadprůměrně rychle točící se Zemi. Když to neslyšně přistávalo vedle našeho rodinného domku, už jsem skoro prošel kolem vany a slanina už byla téměř dosmažená.

,,Přesně v tu chvíli co jsem spatřila světské světlo to začalo být zajímavé, slanina." tak tohle by si asi myslel pes těžko určitelné rasy který by se vyskytoval v onom záhadném pomale plynoucím (pro někoho vlastně vůbec neplyne a padl i názor a vybídka k odstranění takové překážky v plynulosti, ale byl zamítnut pro přílišnou osobní zaujatost- zákon o přesahování pěti metrů od ničeného cíle po dobu minimálně pěti dnů) domě s modrou (červenou) střechou. Žádný pes v tom domě však neúčinkoval a to byl možná důvod oné neplynulosti. Každopádně zajímavé by to opravdu bylo, bohužel ten Zlatý retrí-vr tam skutečně nebyl a nikdy nebude (na radě bylo usneseno, že tam nikdy nebude a jestli budou chtít obyvatelé pod-modro(červeno)-střešní-ho prostoru p-s-a tak maximálně čivavu) a proto se světské světlo sice objevilo, ale po pár setinách zase zmizelo takže si ho chudáci zpoma-lenci nemohli ani pořádně...prohlédnout.

Nikomu není jasné proč se celá rodina postupně hroutila a bláznila, tedy skoro nikomu, totiž pan ,,chytrý", který měl na radě návrh destrukčního rázu ohledně neplynoucích domů, vymyslel jistou teorii,, Bagr211."


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru