Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska jak je kolem mne

18. 09. 2007
1
1
604
Autor
Elizabet

Napsáno jedním dechem!

Mne nemůžeš mít!Napadlo ji, když zpozorovala kluka v tramvaji, jak si ji lačně prohlíží.Jsem drahá milenka.Na mne bys neměl chlapče!!!

Byl bys schopný dát mi všechno nebo nic?!Nic mezi tím nechci.Vzdej se pro mne všeho nebo mne zajisti do budoucna…dívka chce plnou lžíci!

Mohu ti nabídnout dvě možnosti…vzdej se všeho co máš.Přátel, rodiny, všeho co necháš ve svém rodném městě a buď jen se mnou, s mou láskou.Budu ti vším a ty pro mne též…chci budovat z ničeho.Má láska bude tak velká, že jen s tebou chci stvořit vše -co bude naše- z popela!Miluj mne..nedávej mi víc než svou lásku, ta bude naším chlebem a bude tvořit naše dny.

Nebude nic.Uteču s tebou, odevzdám se ti. Jen já a ty….život v samotě.Kolikrát jsem již o tom snila, ale zatím nikdo neměl tu odvahu…nebudeš ji mít jistě ani ty.Povím ti tedy druhou možnost.

Dej mi vše…co si budu přát.Zůstanu s tebou, ve tvém prostředí, protože vím, že tvá láska není ono pevné pouto. Je to jen laciné slovo.

Stanu se pro tebe onou vydržovanou milenkou co vypadá stále dobře… co  se naučila skrývat bolest z toho, že její první nabídku si hrubě odmítl a zničil ji!Budu tedy tvou…láskyplnou milenkou, která si večer tajně sní a přes den ji budeš chtít mít pořád u sebe neb bude stále jiná…jiná než všechny ostatní a z tebe se stane….hrubec.Budeš mne tak milovat až mne pro mou krásu začneš nenávidět a hlídat…mé nitro ti bude už dávno cizí, ale mé tělo bude jen tvé!Budu chtít víc a víc…už totiž nejsi sám…jsem tu já.

A teď mi chlapče s temnýma snivýma očima řekni…ještě po mě toužíš?

Chceš mi dát to co chci…no nedívej se smutně.Jen mi odpověz  jestli ti za to stojím.Vidím to na tobě…nikdo dnes už v lásku nevěří proč bys měl ty nebo já?


1 názor

Bossman
19. 09. 2007
Dát tip
hmm... premyslim jestli todle nazvat uvahou.. ale jinak dobry.. *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru