Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zavři oči

18. 09. 2007
0
3
586
Autor
Rico Sanchez

Zavři oči,

a představ si, že ležíš v posteli s nebesy. Skrz otevřenou terasu na Tebe dopadají paprsky zapadajícího se slunce. Jarní vánek si hraje s hedvábnými záclonkami a čechrá jedinou pokrývku Tvého těla. Košilku, přes kterou je vidět každičký detail a záhyb Tvého křehkého těla. Tvůj dech se zrychluje a tep prudce stoupá, při očekávaní něčeho krásného. Rychlým pohybem se přisunu blíž a pevně  Tě přivinu k sobě. Prsty levé ruky pomalu brouzdám v Tvých vlasech.Pravou hladím Tvá rozpálená líčka. Jako jemným pírkem cestuji prsty od čela přes nos, dolů až k rudým rtům. Po lícních kostech ke krku až k ňadrům. Bradavky si zaslouží pozornost,a tak si s nimi hraji o něco déle. Po chvíli je třeba pokračovat. Níž a níž k pupíku a podbřišku. Po tříslech k vnitřní straně stehen pod koleno. Po celou dobu Ti  šeptám do ouška: „ si uhrančivá jako večernice….. si jediná na celém světě , co nedá se popsat v jedné větě…… máš vše co si muž od ženy může přát ….. a není to jen nádherné tělo nebo zářivý úsměv… jsou to ty Tvoje oči… tak ledově klidné až se mi z toho tají dech“.

  To už  prsty přejíždím po Tvé lasturce. Cítím jak se chvěješ. Pomalu prsty vklouznu dovnitř a snažím se najít ten správný bod. Mám ho a Ty dlouze a toužebně vzdychneš.


3 názory

avox
13. 12. 2007
Dát tip
scéna z venezuelské telenovely? nebo kapitolka z té novodobé červené knihovny?

palino8
12. 12. 2007
Dát tip
zapadajícího se slunce? no... a chýba mi tam nejaká hravosť... alebo invencia alebo niečo... napísal si to vcelku nežne, ale obávam sa, že to nestačí...

také intímne, ale neviem, až tak ma to neoslovilo... neviem, čím...;) možno klubáci poradia;) inak, máš zaujímavý štýl, že dáš to slovo, či slovné spojenie z názvu vždy na začiatok básne, ale nie samotné, ale prispôsobené a trocha upravené;)...celkom sa mi to pozdáva;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru