Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Píseň

25. 09. 2007
13
15
1655
Ráda bych napsala píseň to neumím - ladem tu neleží slova aby v ní bylo co ještě tu nebylo dojemná byla a nová aby i poslepu běhaly po strunách prsty mý v příbězích co nikdo nezná schovaná do střepů ztracených iluzí nebyla nudná a vlezlá sdílela touhy a sdílela bolesti těch co by hrát si ji chtěli s laskavou nadějí sahala po štěstí neznala sny zrezivělý jak jen se píše hit kterým se zacelí v hrudi pár jizev co zbyly po cestách nikam kde scházejí znamení že jsme tam opravdu byli

15 názorů

Abi
06. 10. 2007
Dát tip
*

malykuba01
26. 09. 2007
Dát tip
*

anek
25. 09. 2007
Dát tip
to znám já bych rád napsal hit co jizvy dělá..

Jako vždy moc pěkná*****Neumím to tak pojmenovat.+T

avox
25. 09. 2007
Dát tip
*/

Šetři časem a nečekej, že tady dojde ke změně :))) Za Tvoji proměnu jsem ráda - naučil ses hovořit česky - tak mi to vyhovuje lépe. Neznamená to však, že stojím o diskuzi.

Miroslawek
25. 09. 2007
Dát tip
Namátkou nikoliv celkovou ale ze tvých textů. Když si chci přečíst něco, co mi udělá radost, vím kudy a kam jít. Tady jsem si chtěl buď utvrdit nebo vyvrátit svůj dřívější úsudek. A je dobře, že to bereš sportovně, za to děkuju zase já.

Chodíš špatně zvolenými cestami asi - jsou tady na Písmáku texty, co mají svoji vlastní duši, hrají se a rozdávají radost a všechno to, co k dobrým písním patří. A vůbec - jakou náhodou ses zatoulal zase sem, kde nenacházíš nikdy nic, co by ti mohlo přinést něco dobrého? Každopádně - a za těchto okolností dvojnásob - děkuji, žes opět krátce pobyl.

Miroslawek
25. 09. 2007
Dát tip
Namátkou vybírám ze záplavy textů a vidím, že je to stále stejně strašlivé, nezbývá než souhlasit s prvními dvěma verši.

jojo...

hahahahahaha :))))) tys mě rozesmála! Musím se na Tebe zaměřit zblízka - ráda! - a dík! zz: Tobě taky!

Hesiona
25. 09. 2007
Dát tip
... mě by stačilo dokázat napsat takovou báseň. Ani by to nemusela být písnička. :o(

zzlatý
25. 09. 2007
Dát tip
Opakoval bych se, má to myšlenku i znělost, ač je to maderna...tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru