Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na věky věků - Příležitost pro mladé autory

26. 09. 2007
0
16
1816
Autor
Murtis




























































*pozn. Server Sem-Sem je stále ve výstavbě

16 názorů

jt
01. 10. 2007
Dát tip
miro> prečo ? a neprzni prosím moje jméno a jméno mý nejmilejší vesnice - dík

Miroslawek
01. 10. 2007
Dát tip
krucemburkohlídek: radši už opravdu nemysli, díky

jt
01. 10. 2007
Dát tip
miro> nemám rád otázky bez odpovědí, takže tak. nemyslím, že bych se sral do osudu Tvých veršů a bůh je mi stejně tak ukradenej .. :-) nemusíš se držet - lidi dneska nečtou poezii, protože přestala bejt zajímavá - a když, čtou tu z dob, kdy ještě za něco stála - 60. léta, kdy to mohlo bejt něco jako protest - ale - dneska to je jen masturbace rádobyintelektuálů - an to normální lidi serou a radši si pustěj pojištovnu štěstí - to dneska uspokojí spoustu potřeb, který dřív naplňovalo čtení ( sžít se s někym, kdo vyjádří jeho pocity/myšlenky a tak ). ať žije rictus, i když už je mrtvej a eco hlavně .. ;-)

Miroslawek
01. 10. 2007
Dát tip
jablkům: v psaní měkkých a tvrdých i se chyb nedopouštím, onen ypsilon je tam záměrně - od slovesa výti ;-D

Miroslawek
30. 09. 2007
Dát tip
jablkům: vidím - už jsem si zvykl, že se dá souhlasit i s tím, co nikdo neřekl, a rozvýjet cizí myšlenky do nedohlédnutelných zátočin. Vykladači čehokoliv měli vždy dobré bydlo ;o) těsnohlídek: nevšiml jsem si, že bych oslovoval někoho jiného než cherubinku, na jejíž repliku jsem reagoval - ovšem vyjádřil jsem se veřejně, takže budiž. Každopádně jsem rád, že mám tvůj souhlas, i když nevím, k čemu mi vlastně je, a s čím vlastně souhlasíš. Ty jsi nějaká hlásná trouba Boží vůle, že se (s prominutím) sereš do osudu mých veršů? A určitě s Tebou nesouhlasím, že "bez peněz to nemá ten správnej říz", o "poezii, která by byla dost dobrá, aby se dala prodat" raději nehovořím, protože to už bych se vůbec neudržel. Maucta ;-)

A může to být taky jiný než bezpředložkový genitivní přívlastek? Třeba Věky bez prdele, Nejkrásnější věk, Věky větvím, Věk s člověkem Věk pro veku nebo tak?

jt
30. 09. 2007
Dát tip
miroslawek> ne - určitě jsi k tomu měl důvody - každej podle svýho gusta .. cherubinka> ne - kdyby mladý ( nebo i starý ) lidi psali takovou poezii, která by byla dost dobrá na to, aby se dala prodat, určitě by to takhle nebylo. kolik sis koupila v knihkupectví knížek s poezií žijících básníků ? jinak - k sborníku .. souhlas s miroslawkem. bez peněz to nemá ten správnej říz - ztráta času a žádný prachy z toho .. ale - každej to má jinak ..

Miroslawek
29. 09. 2007
Dát tip
cherubinka: právě že vím, jak to mysleli. Mimochodem, v jednom víceméně renomovaném nakladateství kdysi vypadali, že mi za vydání sbírky zaplatí (nijak závratnou sumu). Po zvážení všech podmínek jsem nechtěl... vydání tiskem i peníze... to je uhozený, co?

cherubinka
28. 09. 2007
Dát tip
myslim, že to zdarma mysleli tak, že jim za to otištění nebudeš muset zaplatit (dneska většinou, když chceš, aby ti někdo něco vytisknul, tak mu za to ještě musíš zaplatit... to je uhozený, co?)

Miroslawek
27. 09. 2007
Dát tip
Nejlepší ze zaslaných prací budou otištěny zdarma = bez honoráře; bez urážky - to mi přijde jako ocenění nad jiné vynikající ;o)

Sakryš, teď, za střízliva, mi došlo, že už nejsem mladej. Svět je zlej.

StvN
26. 09. 2007
Dát tip
Další podmínky: V textu se smí maximálně 3x (výjimkou jsou spisovatelky těhotné ženy ve věku mezi 22,15 - 22,33 lety věku píšící s jednou nohou přehozenou přes druhou) vyskytovat souvětí delší než tři věty, a to pouze, jedná-li se o souvětí souřadné, popřípadě obřadné. Bližší informace na www.cimvetsiprudatimmensinuda.cz/stejnetonikdynevydame

Tak jo :)

domin.go
26. 09. 2007
Dát tip
to tam jako bude na každý stránce fotka, jméno, nějaká hláška typu "rád po večerech sbírám ovoce a nejradši jím nízkotučnej jogurt" a pod tím ta báseň?.))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru