Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odpousteni

05. 10. 2007
0
1
751
Autor
E.B.

Neodpoustela jsem! Neumela jsem to, nepotrebovala jsem to. Myslela jsem si, ze lidi, kteri me zradili k zivotu nepotrebuju tudiz jim nemusim odpoustet, ani jsem nechtela, ale to byl omyl! Veliky omyl....

Odpousteni muzem brat jinak nez, ze cloveku odpustim a pak uz to s nim bude dobre, budem kamaradi apod. Muzem to brat jako ocisteni, ulevu. Odpustim, ale uz se s tim clovek nikdy neuvidim. Ulevi se mi, spadne ze me kamen, bude mi lip. Delam to pro sebe.

Odpoustet musite i sami sobe. Myslite si, ze si nemate co odpoustet, ale ono se dycky neco najde. Ja tedy nic nenasla, ja svych cinu nelituju. Nebejt jich tak nejsem ted tam kde jsem a ja jsem rada kde jsem. Pokud neumite sami sobe odpustit jak se sebou muzete zit? Spatne? Tak delejte neco pro to, aby dobre ne? Zivot je kratkej, v tomdle tele ho zijete jen jednou tak proc si ho nicit, komplikovat? Pokud problemy co mate ted nevyresite potahnete si je dal, do dalsich zivotu a budete je resit dal a dal a dal dokud je konecne nevyresite. Odpoustejte!

1 názor

Houp88
13. 10. 2007
Dát tip
Holka, pravopis to hodně kazí. Především čárky. S diakritikou by sis mohla taky dát práci a ani nespisovná čeština mi v tomhle moc nesedí. Myšlenky zajímavé, ale podané to mohlo být mnohem lépe.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru