Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mit se rad je stesti

05. 10. 2007
0
0
628
Autor
E.B.

Spousta lidi je se sebou nespokojena, neni to dobre. Nekdo si myslim, ze kdyz se ma clovek rad, opravdu rad, ze je egoista, narcista apod. Neni tomu tak. Lide co se nemaji radi jsou vlastne chudaci, nemuzou se smirit s tim jak vypadaji, jakou maji dusi, jaci opravdu jsou.

Kdyz nema clovek rad sam sebe nema pravo na lasku od ostatnich! Nema pravo byt milovan.  Bude zklaman, lide vyuziji jeho nespokojenost se sebou a budou ho chtit predelavat a on jim vyjde strict.Ale pozor, uz to nebude on sam, ale pouha predstava lidi okolo jakyho chtej mit! Budte sami sebou, najdete se!

Ja se nikdy nemela rada, nesnasela jsem se, chtela jsem byt nekdo jiny, ale nikdy, nikdy, nikdy jsem si nedokazala fyzicky ublizit, preci jen trochu lasky v sama sebe jsem v sobe mela, spis jsem si ublizovala psychicky a to je mnohdy mnohem horsi.

Cas plynul, ja se dostala do jineho prostredni, poznala nove lidi a diky jednomu cloveku, ktery mi ukazal jake to je mit rad sam sebe, pecovat o sebe, byt pro sebe ten nejdulezitejsi clovek na svete, verit si! Za to jsem mu moc vdecna. Zacla sem se milovat, verit si, mindraky byly ty tam, nenechala jsem si jiz psychicky ublizovat. Mam se rada, citim to v sobe. Mozna si reknete, ze jsem narcista jako to tvrdi ma mama :D Ale lepsi clovek nez jsem ja neni :D Pracuju na sobe a chci byt co se tyce duse co na nejvyssi urovni. Dekuju moc vsem co me postrcili! Prala bych vam vsem, aby jste se dali stejnou nebo podobnou cestou jako ja a nespokojenych lidi samo se sebou ubyvalo.
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru