Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Seznamte se, prosím!

20. 10. 2007
4
22
2168

Pro N., prozatím nemám k dispozici čitelnější :((( - odpusť Ali!


22 názorů

to NeNí Nikdo tajemNý, to je Náš přítel Norsko ještě to není kompletní: http://www.poethe.mysteria.cz/index.php?c=foto2/

a kdo je ten tajemný N. v prologu?

aha, to mě nenapadlo :o) taky si mi stěžovala jedna čtenářka, že mě na té fotce vůbec není poznat...jinak by si jí prý nechala podepsat :o)

nemýlíš se? nebylo tam tak nabito? :))))

na tédolní fotce je zajímavé, že jste tam vidět zepředu i zezadu...naprosté popření fyzikálních zákonů :o)

Montrealer
22. 10. 2007
Dát tip
beznaděj vetkla ti po lásce hlad slzami naháníš do očí duhu má duše blouzní, tak zavolej sluhu do oušek na housle bude mi hrát...

Montrealer
22. 10. 2007
Dát tip
Ke tvým "nedosažitelným" brýlím: Měl jsem tetu Amálku, viděl jsem ji na dálku. Teď nevidím zhola nic, chci mít dioptrií víc !

Montrealer
22. 10. 2007
Dát tip
21.10.2007 20:45:51 alfonso kdyby byl někdo zvědavý, tak v tom zeleném je alfonso (jako že já...), u stolu moje manželka :o) A co ji kouslo do krku, že se za něj drží?

zzlatý
21. 10. 2007
Dát tip
Už jsem na tom líp a vím, že... ta fešná dáma je Jarmila... No jo, taky jsem byl mladý a pěkný, jenže ten čas je hrozný.... teď už jsem jenom pěkný...hi..hi

Ó
21. 10. 2007
Dát tip
*

kdyby byl někdo zvědavý, tak v tom zeleném je alfonso (jako že já...), u stolu moje manželka :o) ale tip v tomto případě nedávám :o)

Montrealer
21. 10. 2007
Dát tip
21.10.2007 19:26:58 Jarmila_Moosová zz: brýle jsem si celý život přála - a furt nic - to je na šlaktrefení, že? Neni !!! Nechej si udělat supermódní brýle, které budou mít NULA dioptrií. Jednou svedená dáma se určitě ráda nechá svést znovu (a znovu a znovu a znovu a znovu a znovu) Na té dolní fotce je dobře vidět jen hrnek s kafem, ostatní je tmavé.

zz: brýle jsem si celý život přála - a furt nic - to je na šlaktrefení, že? Monty: ta dáma už je dávno svedená :))) Ó+zz+Monty: foto 2 - těší mě, Moosová :)))

Montrealer
21. 10. 2007
Dát tip
ahoj. s tím ses mi nepochlubila, že se necháváš v kavárně svádět od obrýlených pánů a ještě se přitom necháš fotit. Král železný a zzlatý mi poslal avízo, Bůh Všemohoucí mu za to zaplať...:o)

zzlatý
21. 10. 2007
Dát tip
Já se jen domnívám, že obrýlená je Jarmila, já to tam nedal..hi

Montrealer
21. 10. 2007
Dát tip
Ten brejlatej pán jakoby dívku s rukou na krku něčím zaujal - asi má za svými brýlemi ukrytý sex-epýl...:o) Já mám od pátku nové brýle. Dělala mi je optička ve vysokých kozačkách na jehlách, takže mé oči koukaly na její nohy a já si nevšiml, že ty brýle jsou NA DÁLKU! Ale nyní aspoň rozeznám blížící se autobus od rodné hroudy...:o) Posílám avízo Zlatýmu, protože to ON mě k tomuto příspěvku přivábil...:o) Takže se ho nyní ptám: co je to za lidi na snímku?

Montrealer
21. 10. 2007
Dát tip
Jé, ta je pjekná, ale proč si drží ruku na krku ? Kousla ji snad moucha Tse-Tse ? A kde jsi ty, Zlatíčko ? Proč i to avízo musel poslat někdo jinej? Ani nevim, kterej, asi zlatej. Tak tipík.

zzlatý
21. 10. 2007
Dát tip
Také bych chtěl mít tak pěkné foto...toršku málo identifikovatelné...hi Já své foto nedávám, ale pokud chcete vidět, jak vypadám blbě, tak si zadejte Zdeněk Železný a najdete tam i šot ze křtu knihy "Pěkně podle abecedy" sice mi tam nebylo moc dobře, vypadám tam ještě hůř než vypadám, ale pro zvědavé...hi... to musí stačit Za odvahu tip

Ó
20. 10. 2007
Dát tip
..ta šikula to jsi Ty?...

budeme se těšit :o)

a sakra! díky, Monti

Montrealer
20. 10. 2007
Dát tip
Díky, ale nic nevidím. Obrázek se nezobrazil. Nemáš ho náhodou jen na svém soukromém disku ? Musí být umístěn na webu a musí se k němu uvést přesná cesta. Ale fakt, že se někomu obrázek nezobrazí, znám dobře ze serveru www.literra.cz kde hodně autorů publikuje obrázky a občas to "krachne" i těm zkušeným...:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru