Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Montymu

20. 10. 2007
12
20
1799
Napsat pár veršíků na zakázku? dát um svůj či neum snadno v sázku? to asi příteli nebude snadné já nejsem věř mi to ač už velká růží ze šťastných slov pěstitelka to radši po mně už nežádej žádné mé růže žijí čímž každá z nich vadne přiznám se důvěrně že vadnu s nimi odpusť mi - psala jsem veselé rýmy :)))

20 názorů

připomněli jste mi moji Tisíc a jednu noc - skončila jsem u sedmdesáté :)))

já píšu kalendář na zakázku...sám sobě :o)

Hesiona
23. 10. 2007
Dát tip
Už jsem taky zjistila, že psát báseň na zakázku je strašlivě těžké! To má člověk v momentě naprosto vymeteno v hlavě :o)))***

c´est tres gentile a toi! :)))

palino8
23. 10. 2007
Dát tip
ces vers légers me plaîsent beaucoup !

zzlatý
21. 10. 2007
Dát tip
tip


Norsko
21. 10. 2007
Dát tip
neodpustím ti nic ***

Print
20. 10. 2007
Dát tip
:-)))***

Montrealer
20. 10. 2007
Dát tip
já si ty verše opakovaně čtu - zase mě chytá ta deprese - díval jsem se do Fr. slovníku na internetu, slovo couvert má asi 25 významů a jeden z nich je "příbor". franštinu jsem nikdy nestudoval, jen ruštinu a němčinu (ve škole, ale ne v jazykové).

no vidíš - a mně se hned vybavilo dýško :)))) no jo, kdy to bylo, co jsem studovala franštinu :)))

Montrealer
20. 10. 2007
Dát tip
jo, když už jsi zmínil ten couvert - asi bych ti měla poslat číslo svého konta, ne? Já se domníval, že couvert = příloha a v restauracích to býval poplatek za to, že si člověk směl jídlo přisolit, připepřit či jinak dochutit sám. Jak s tím ale souvisí číslo konta ? Tady je něco, čemu nerozumím. Já byl ovšem v restauraci naposledy za komunistů... nevím, jaké jsou tam zvyky teď.

Háber
20. 10. 2007
Dát tip
:))) nesranduj:))) kedy ja už dostanem básničku, ak nie Teba a Marcelky?

Stanko, ty si to pamätáš? ... vďaka :)))

jo, když už jsi zmínil ten couvert - asi bych ti měla poslat číslo svého konta, ne? p.s.: Háber je přítel z nejmilejších - abys věděl :)))

Háber
20. 10. 2007
Dát tip
Monty - kedysi som dostal už od jarky aj ja jednu a potom ona odo mňa:))) ale nebolo to na objednávku:))), tak ako ani iste teraz...

Montrealer
20. 10. 2007
Dát tip
Děkuju moc, moje Vlaštovko. I Háberovi se to líbilo a ozval se dřív než já - asi tě má také v Oblíbených. Jeho jméno jsem tady už četl v komentářích. Nevím, co číst dřív, ale báseň "na objednávku" tady nebývá často - zkus to třeba připsat do Upřesnění kategorie... Ačkoliv raději snad ne, připadal bych si tu jako v restauraci. Jídla na objednávku... Básně na objednávku... Hotové básně... Přílohy, kompoty, saláty, couvert... já už blbnu, ale to Tys mě rozveselila. Děkuju moc.

Háber
20. 10. 2007
Dát tip
ja by som ti odpustil:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru