Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dotyky těla se zemí

04. 11. 2007
1
1
834
Dotyky těla se zemí Vzduch provoněný vášněmi V konečcích prstů výboje - emoce táhnou do boje Pavoučí síťka přes oči Kytice květů v náruči Významné „ano“ zpečetí to vytoužené početí Hodiny týdny měsíce Vítězství proher směsice Dům prosycený radostí je z naplněných žádostí Proč najednou je všude klid? To smrt si přišla život vzít a bezohledně nechá skryté věci nad jiné důležité: Když odcházíme ze světa duch zůstává či odlétá? Touží mít spící raději jistotu nebo naději? Dotyky těla se zemí Vzduch provoněný vášněmi V konečcích prstů výboje… Kam jsi se ztratil? Kde to je?

1 názor

Insomnia
04. 11. 2007
Dát tip
jo, je to pěkné..moc..jediná rýpavá poznámka..takový malý postřeh..Tohle se rýmuje:"Dotyky těla se zemí,Vzduch provoněný vášněmi", tohle ne:"To smrt si přišla život vzít a bezohledně nechá skryté věci nad jiné důležité:", rýmuje se až další verš. Ber to spíš ale jako připomínku nekoho, kdo musí mít všechno precizně. Každopádně to na kvalitě básni neubírá..tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru