Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bolest

06. 06. 2001
2
0
711
Autor
bleckie


Zase křičel. Řval na ní. Měla chuť mu říci ať toho nechá, že na to není nikdo zvědavý. Ale nedokázala to. Nemohla. Bála se ho. Vlastně ani nevěděla proč. Vždyť on by jí neuhodil. Nikdy by jí nic neudělal. Ona to věděla. Až moc dobře to věděla. Vždyť už ho také znala dlouho. Dost dlouho na to aby věděla, že by í nikdy neublížil. Takový on nebyl. Jenže stejně měla strach. Bála se mu postavit. Nemohla přijít na to PROČ. Až najednou jí to došlo. Vynořilo se to jako sen z dávné minulosti. Vzpomněla si jaké to tenkrát bylo když s ním byla z jezírka kde se poznali a on tehdy začal zuřit podobně jako teď. Už nevěděla co bylo příčinou, že na ní tenkrát tak křičel, ale věděla, že se mu tenkrát pokusila odporovat. Věděla, že je v právu a on to věděl také, ale nedal se. Začal ji ponižovat, začal ji shazovat, nadával jí... A to ji bolelo víc než fyzický úder. A teď si to uvědomila. Skoro si přála aby ji teď uhodil. Pak už by se přeci nemusela bát. Jen kdyby jí tak nenadával... Kdyby tolik nekřičel. Chtěla mu něco říci, ale neodvážila se. Prostě nemohla. Měla ho ráda. Milovala ho. Nemohla ho tedy "zradit" a říci mu, že to tak není, když on je přesvědčen o opaku. On mezi nimi rozhodoval. Od té doby co se poznali rozhodoval on. Proto mu přeci nemohla říci něco jiného. Odešla potichu pryč. On si toho vůbec nevšiml. Odešla do kuchyňky. Zrak jí spočinul na břitvě, která tam ležela. Vzala ji a skončila to. Už nekřičel. Bylo ticho.



 


Danilka
28. 12. 2004
Dát tip
Ja si naopak myslim, ze lidi, kterym je tato situace duverne znama, to oslovi docela silne...

machal
08. 04. 2004
Dát tip
Maj recht, asi z toho nic nečíší. Docela ale psycho - mě se to líbí - takové opravdu příjemně čtivé a s normálníně podaným koncem jako by to bylo úplně přirozené. Možná ale začni psát něco veselého....zatím samý drama :)

Deltex
08. 06. 2001
Dát tip
Nemohu nic jiného, než souhlasit s ostatními - nepopisuje to ani mentalitu te osoby, co proziva. Jasne, ze ji to musi bolet, ale je to tam dostatecne popsano, aby... Ale nic, takovýhle příběhů je opravdu mnoho - i já jsem takový napsal, ale fuckt nic novýho. Promiň. Měj se nádherně!

ruby
07. 06. 2001
Dát tip
viz kandelabr, v posledni dobe plati dvojnasob

Kandelabr
06. 06. 2001
Dát tip
tohohle už jsem tady četl docela dost. je to celkem příjemně napsané, ale vůbec nic originálního. ženám v domácnosti krev pění ráda a často, zvlášt v povídkách.

jo, vo tom vobčas píše nějakej časák.... snad Ring, nebo jak se to menuje :-))) Jak řekl Kandelabr... už to tu bylo :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru