Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pavučina

22. 11. 2007
3
3
1075

Pavučina lásky

Pavučina a na ní visí kapky vody, pavučina,co chytá kapky lásky. Visí upletena a čeká na svou oběť, láskou celá propletena,před ní říkala jsem mou zpověď. Sama visí v koutě temném,já spala jsem sama, sám sníš o dni nádherném,ale já ráda tě mám. Pavučina upletena aby lapila tě,jsi tak nádherný,jediný na světě. Pro tebe má cenu žít,pavučinu uplést,do ní tě pak polapit chtěla bych už dnes. Mít tě v síti své,koukat do tvých očí,co celé dny jsou nádherné a mě jeden pohled do nich mi stačí. Má síť pomalu se ale trhá,sní trhá se i naše láska. Pavučina už tě nedrží,ty opouštíš mě,zima,sněží a nemám dost sil na postavení další sítě.

3 názory

Ó
04. 01. 2008
Dát tip
...je to pěkné...a nebylo by marné to "odtajnit"...

damaxy
29. 11. 2007
Dát tip
paci sa mi *

ještě ti to nikdo neokomentoval??? musíš psát furt něco, oni si tě pak všimnou, ona je za den za dva prakticky schovaná ta básnička, já sem začal dostávat body až po desátý, pak si to přečtou všechno a je klid:) jo a * znamená tip:) nebo taky *t*..ale spíš *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru