Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všední pouliční

24. 11. 2007
2
21
2389
Nálepku vobludy na čele,
směješ se, prý se nic neděje.
Jdeme si ulicí, po kapsách ruce,
kolik chceš pusin? Já třeba tucet ...

21 názorů

A hrubku už sem si našel sám:).

Kdepak, já sem stará rypna. Nadhled je pro břídili, kontroverzní rypny těží z podhledu:). Ale no offense, reagovat na každý jednořádkový rýpnutí dvěma hysterickýma odstavcema je prostě můj styl:D.

Si si istý že na tom záleží?:) Vázané verše to jsou. Miniatura taky. Blbost taky. Mám se zbláznit?:D Ještě chybí abys mi tam našel hrubku a vím najisto, že trpíš tzv. češtinářským komplexem, tj. vychytáváním nepodstatnejch pičovinek s cílem kompenzovat si vlastní nicotnost:D.

sidonia
24. 11. 2007
Dát tip
jeeeezkovy voci candy corn

CyNick
24. 11. 2007
Dát tip
Mě to pobavilo. *

Vidíš. Ale já sakra dobře vím, že muzikant nejsem, ani to nikde netvrdím, to ti asi pořád unikají souvislosti:). Prostě si hraju na básníře a někomu se to líbí a někomu ne. Ale je vtipný že se furt vtíráš, už upaluj kritizírovat jinam ty mudrlante:D.

Petrusha
24. 11. 2007
Dát tip
len to pusinkovanie nerob do kroku aby si si pusinku nenamelounovalo ...

No jo. Někdo hraje furt dokola Ovčáci čtveráci a říká si muzikant a chlubí se jak je dobrej. A když se mu řekne, že muzikant není, jen šumař, tak se urazí. A jestli si myslíš, že se tím budu dál zabývat, tak jsi na omylu. Nestojí mi to za to.

Vybírej z těch co maj víc tipů a nepsal sem je dneska:D, ať to není na jedno brďo;).

nyma: Taky mě to napadlo, že se to buď někomu líbí nebo ne. Tady to je NE, bez diskuze:). S těma půlkama si mě přečetla:). První polovina se mi zdála že povede jinam, ale pak se mi nelíbilo jak mi to utíká a tak sem to zakončil klasicky melounovsky, jak už kolik procházek ulicí:D.

nyma
24. 11. 2007
Dát tip
tyjo, než sem to sem stihla napsat už přibyli tři příspěvky:)Asi sem nějaká pomalejší:)

nyma
24. 11. 2007
Dát tip
naivita není o věku, je to o tom, jak se dovedeš dívat na svět, jak se chceš dívat na svět. Jestli chceš i v rohlíku s máslem hledat komplikovaný metafory a pocity a přehluboký myšlenky tak prosím (Podle mě jsou třeba nejkrásnější ty jednoduchý věci, nejen v poezii), ale to co se ti líbí a co ne, by podle mě nemělo záviset na tom kdo to napsal...jasně že si řekneš, tohle nic moc, ale na to že je mu osm tak docela dobrý, ale pořád je to jenom nic moc, i kdyby tomu člověku byly třeba tři... Nijak zvlášť ti tvůj názor neberu, ani ti nevyčítám co sem píšeš, stál o hlubší kritiku, ale to s tou dvanáctiletou holkou mě celkem naštvalo. //btw, první půlka mě zaujala, ale ta druhá mi přijde slabší:) Nějak mi k tomu nesedí, ale proč ne, žejo:)

Laura: Já sem vyprdlej:), ostatně přijde mi to vtipný to u těhle drobků zaškrtávat:), aréna a kritika:). Pak přiběhnou cizí gladiátoři a aspoň se můžeme bít:).

No to seš hodnej, že si mi to dovolil:), ostatně to už nějakou dobu dělám a nemám ambice to měnit. S kritikou nemám problém:), ale ty nečekej, že ti budu chválit kritiku a nebudu se bránit, pokud mi přijde arogantní a hloupá:). Sou lidi co se jim rýmovačky líbí, sou lidi co ne, mám svejch 170 tipů, 170 zážitků lidí, co se jim to líbilo, takže to neberu jako úplně beznadějný, samozřejmě už to že si píšu pro sebe mi přidává jednoho fanouška:D. Ale k věci, ano, hlubší smysl některý rýmovačky nemají, třeba mají popsat atmosféru a vyvolat nějakou náladu nebo emoci. To se tě netýká:).

Můžeš si rýmovat i tady. Ale nečekej na svou naivní poezii chválu, chceš-li hlubší kritiku. Takováhle naivní poezie by se mi líbila od dvanáctileté holky.......

Jejda, tady má někdo pocit, že je nejchytřejší:). Třeba z toho vyrosteš. Mně na naivní poezii nic nevadí, pokud tobě jo, péče o mládež ti děkuje, ale trhat vlasy si asi stejně nebudu:). Náhodou bych bral všema deseti bejt o deset let mladší a rýmovat si zase ve škole:).

klasická říkanka o ničem stát v tomto případě o hlubší kritiku je dost troufalé, mistře tance. Tak možná kategorie "Písmáci puberťačkám" by to unesla

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru