Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Věřím a miluji

24. 11. 2007
2
8
736
Autor
Elpida

Jsem Mája a .....věřím a miluji.. Věřím v Boha, věřím v to, že nic netrvá věčně, ani štěstí ani bolest, v to, že nikdy není nic jisté. Věřím, že vždy může být hůř, ale taky že zase jednou bude líp. Věřím v lásku, která neumírá, v nenávist, která může pomoct. Věřím v odpuštění, v to, že člověk nezapomíná. Věřím, že sny se plní, stejně tak jako iluze po čase lidi opouštějí. Věřím, že ten, kdo opravdu miluje, umí nechat druhého odejít či o něj bojovat do posledních sil. Věřím, že bolest šlechtí duši a v nesmrtelnost člověka. Já věřím.........a miluji.. Miluji život - to, že je nejen krutý, ale i krásný, umí brát i dávat, to, že není jen černý a bílý, ale pestrý, plný barev, není stále hořký, je také sladký, nevyzpytatelný, neobyčejný i prostý, klidný a bouřlivý, překvapivý, nevšední, bolestný stejně tak jako radostný. Miluji přírodu, protože nezůstane nic dlužna a je dokonalá. Miluji květiny, ať už voní či nevoní, jsou jedinečné a zdobí svět. Miluji hudbu, dokáže rozplakat, rozesmát, člověk u ní může odpočívat, přemýšlet, zpívat si, pracovat a to nejdůležitější - pár tónů zachytí více pocitů než tisíce slov. Miluji mámu, obětovala se pro nás, tátu, protože na nás nezapomněl a snaží se, sestru, protože je to ona, která mi chystá každý den překvapení ať už milá nebo děsivá překvapení. Miluji Páju, je dobrým člověkem a umí milovat jako málokdo. Já miluji........

Jsem Mája a......i přestože mi srdce v tuto chvíli puká žalem, nepřestávám věřit a milovat. To je chléb a voda mého života..


8 názorů

slivaka
09. 01. 2010
Dát tip
Řekl bych vyznání...dám tip...dílo mi dodalo energii*Lu....co se týče víry..je to vnitřní soukromé..

Májka.... Májenka... Nejčistší človíček, jakého znám. .....

Barman
26. 11. 2007
Dát tip
Protože to moc nemusím.

Elpida
25. 11. 2007
Dát tip
Děkuji, jsi moc hodná :-)

Elpida
25. 11. 2007
Dát tip
Jen těžko bych to někam zařadila.. Píšu jen občas.. Proč zrovna "věřím v Boha" zkazilo Tvůj dojem?

Barman
25. 11. 2007
Dát tip
"Věřím v boha" mě dostatečně zkazilo dojem. Povídka?

reinka
24. 11. 2007
Dát tip
Ahoj Májo :o)))) Není to povídka, ale je to krásné...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru