Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Z výlohy zírám

09. 12. 2007
1
3
1401

Věřím Vám pane Sitchine !!! I believe You Mr. Sitchin !!! Ich glaube Sie, Herr Sitchin !!! Je le crois, monsieur Sitchin !!!

 

sedím

z okna zírám

v černočerné odraz.

stvořen být "lulu"

ne právě nahodilou verzí dia

dívá se kdes v soustavě

dvanácti perel

pradávné civilizace

sedím

z okna zírám

čekám


3 názory

Kdo je Zecharia Sitchin ? ... americký orientalista a lingvista ruského původu. Mládí prožil v Palestině, kde se naučil hebrejštině a dalším indoevropským a semitským jazykům, studoval klínopis a zejm, Starý zákon, dějiny a archeologii Blízkého východu na Londýnské univerzitě, nyní žije v New Yorku. Jako dějepisec starověkých národů a mezopotamských kultur, Summerů, Akkadů, Semitů je jedním z mála současných učenců na světě, který umí číst a překládat nejstarší texty úsvitu lidských dějin, dochovaných nám v podobě piktografického a klínového písma na hliněných tabulkách. Je členem Amerického sdružení pro pokrok ve vědě, Americké orientální společnosti, Severoamerické společnosti pro středovýchodní studia a Izraelské výzkumné společnosti.... TOLIKO Z WEBU: http://janbraum.unas.cz/fakta/sitchin.htm

Jako "lulu" byla označována bytost uměle vytvořená pouze jako pracovní síla pro dávné bohy, v současnosti hojně se vyskytující pod označením homo sapiens sapiens. Sice bych to nemusel vysvětlovat, ale protože nemám co dělat: "v černočerné odraz" je prachsprosté okno na ulici, ve kterém se odrážím já a monitor a celá dimenze na této straně zrcadla, ale co komu se na tom nezdá ???

katugiro
10. 12. 2007
Dát tip
Sitchinovo dílo moc neznám, takže se příliš nechytám - stvořen být "lulu", v černočerné odraz...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru