Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

samota

11. 12. 2007
0
4
578
Autor
SneZhulak

silně schizofrení

Jsi zamotaNá síť ze zrcadel co odráží samy sebe

Jsi noční můra co se zdá mrtvEjm lidem

Jsi malinkatá tma co nikdo nevidí, steJně jako přesýpání písku v hodinách

Jsi zužující Se obzor který nikdo nemá právo překročit

Jsi světlo co jsem sI v rozespání spletl s nebem

Jsi milioNy duší co o sobě nemají ponětí přestože jsou jedním šíleným výkřikem

Jsi ranní cigareta co spadla do staré kávy a nIkoho to nezajímá

Jsi zbytek z Celku který nikdy neexistoval

Jsi všechny SLOVA

mám z tebe velkej strachchchchch......

4 názory

Pam!PUCH!
28. 05. 2008
Dát tip
Ty smetiprachchchchch ... Zalez prosím někam kde nebude vidět na tvoje písmenka..Jsou hluboce urážlivá, mě se zdá až hlouplacatá, hluboce shrnutelná i směr Xechteplex .... Vskutku se mi nezdá, že by bylo přhršle autorů co píšou tak!coby!S-nehulák! A baže sem přesvědčená o nedostatku tvé představotvornosti ... Že u mě ..básnie takovýho rázu vskutku vyvolá .... zajímavou odpověď ..z reakce .. jakoby si s vyjádřeními zde hrály moje mozkový laloky stolní (!) TEniS .... jakoby se .... NEOCEŇUJI tipem, všakže se ještě vrátím a sečtu za menší únavy .... Obyčejnost mi zde ale vskutku nesmrdí. XAX

Smetiprach
13. 12. 2007
Dát tip
tedy, určitě jsem dalek toho, cokoliv vnucovat tobě či někomu jinému... a co se týče domnělé odlišnosti... to je hluboký omyl... problém je právě v tom, že takhle píše kdekdo... :-)

SneZhulak
12. 12. 2007
Dát tip
Doufám že se pak Hufnágl, ať už je to kdokoli, aspoň teda pobaví, že někdo píše úplně jinak než on. Podle tebe píšu špatně, pokud sit o myslíš pak jistě protobe špatně píšu a stejně tak nikomu nic vnucovat nehodlám, nevnucuj tedy prosím tedy ty tvoje pohledy mě, i když jsi skálopevně přesvědčen že si ten správný soudce.

Smetiprach
12. 12. 2007
Dát tip
no, já sice sliboval panu Hufnáglovi, že už dneska žádné avízo nepošlu... ale připravit ho o tohle... to by bylo zcela nezodpovědné!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru