Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chop suey

28. 12. 2007
6
13
1110

Edward Hopper.

Dal bych si čaj ne dal bych si zelený čaj! pane vrchní Byl nezajímavý jako většina zákazníků v jeho očích Ve svetru má prsa mnohem krásnější Pije kávu a nesladí Ten čaj si nedám pane vrchní Lákal by mě jako prsa ve svetru skrze jeho oči Dnes je tu plno Nebudu přemýšlet Zaplatím pane vrchní jeden svetr bez diškrece dnes je krásné počasí a ten čaj si ve skutečnosti nedám

13 názorů

Yvaine
30. 11. 2009
Dát tip
jó, já byla dycky divná holka

holky často nemaj rádi chrchle

Yvaine
30. 11. 2009
Dát tip
ó, čaj můžu:) a tyhle vychrlený a přesto jednotný, uzavřený momentky taky

dadik
29. 12. 2007
Dát tip
:)*

sidonia
28. 12. 2007
Dát tip
libi se mi

pété
28. 12. 2007
Dát tip
příliš mnoho čaje, jinak fajn

jinak ten Wu-long - celkem jsem čekal, kdo první vyleze s novoročními předsevzetími :D ale jo, jestli se ta moje kočka konečně uráčí vzít do ruky ten telefon, a zavrnět mi do uší něco v tom smyslu, že mě při nejbližší příležitosti rozsápe na třísky, možná se rozhodnu pro ni něco udělat. vím dobře, že to jde, ale musí se chtít. a mě se do ničeho pořád nechce.

jasně a taky Denis. já se ale bavil o obsahu toho slova.

Hopper je malíř

myslel jsem, že hopper je ten kdo doufá, ale seznam mě vyvedl z omylu :) hopper - skokan - násypka (ve mlýně) - splachovadlo - skákající hmyz - člun (odvážející bláto při bagrování) - výsypka no, až ten násyp, výsyp - ba ne, i to na tebe sedí :)

Abi
28. 12. 2007
Dát tip
jo a zapomněla jsem dodat, že se mi to LÍBÍ!:-)

Abi
28. 12. 2007
Dát tip
Nevím, jestli je to báseň, ale vzhledem k názvu (mám moc ráda SOAD) je pochopitelná..SOAD mají podobné přímé až heslovité texty, které však celkem říkají a dobře se poslouchají..bohužel čeština tomuto způsobu vyjadřování příliš nefandí..sama jsem to zkoušela. *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru