Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

náruče

10. 01. 2008
5
8
723
Autor
líní

 

 

 

 

 

 
 
 
nic než dny – hladiny - kam
až to bezvětří mezi
pažemi – jsou
vlny bez kloubu - a matky – roky
tam v dítěti dítě čekají
 
 
 
 
 

8 názorů

Reagovat na výtky o nesrozumitelnosti argumenty typu "jiní jsou také nesrozumitelní a prochází jim to" je přinejmenším netaktické. A vysvětlení jsem nepochopil o nic více, než text samotný.

líbí se mi*

*

ohánět se tím, že spoustu "nesrozumitelných" textů dostává moře tipů, mi přijde trochu hloupý ono klíčem úspěchu nebude psaní naprosto nesrozumitelných textů, to totiž nefunguje, ač to tak může vypadat a teda i s tvým vysvětlením nejsem o nic víc moudřejší :)

líní
10. 01. 2008
Dát tip
Zajímavé. Často se tady setkávám s texty velmi nesrozumitelnými, které získávají nespočet tipů. Dříve mne napadalo, že je nedovedu pochopit, protože snad mám nízkou inteligenci, nedostatečnou mozkovou kapacitu nebo něco v tom smyslu. Mám ale dojem, že počet tipů často souvisí spíše se "známostí", oblíbeností, profláknutosti autoru. Není to pravidlem, to jistě ne. Setkávám se i s díly, která mají množství kladných hodnocení oprávněně. Nevím, zda je nutné či místné vysvětlovat, co bylo tímto textem myšleno. Velmi zhruba: jedná se o bezpečí a "bezpečí". O ochranu, která může ubližovat. Může být zbytečná. Atd. Mohu vysvětlit úplně, ale raději soukromě:-)

myslim ze tohle chape jen autor sam:)

Santi€
10. 01. 2008
Dát tip
tak jak pišta, nutí přemýšlet. musela jsem si ji přečíst několikrát, ale nepronikla jsem do ní, nicméně nějaké mystično si odnáším.

Co tím chtěl básník říci?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru