Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Roman_L

11. 01. 2008
0
19
1469
Autor
Lopata

Tak to chodí

Ach Romane_L,

odepisuji na Tvůj příspěvek Přípodotky takto, protože nesneš odpovědi tam, kde by si je mohl někdo přečíst. To mi je líto, protože Tvůj příspěvek je opravdu slabý, což dokazuje i fakt, že si ho na Písmák umístíš a nejspíš se schováš mezi neviditelné a čekáš nejspíš na kladný komentář, nebo možná na svůj jediný cíl. Možná jen ješitné, možná ale bojácné. Neustojíš - když necheš ustát.

Lopata


19 názorů

Marcela.K.
13. 01. 2008
Dát tip
Ruprecht se mě ptal, jestli vím kdo jsi...já si uvědomila, že jsem se tě na to ani neptala, že jsem jen reagovala na tom co jsi sem napsal...ale taky si myslím, že píšeš pod jiným nickem. A taky bych si ráda něco od Tebe přečetla... ne ale z toho důvodu, co jehlas...spíš proto, že si myslím, že by to mohlo být nad průměrem Písmáku. Jenže chápu, že asi nechceš odhalovat svoji identitu...i když se zase nabízí otázka...proč? proč se nepodepíšeš a nemluvíš za sebe...?

Lopata
13. 01. 2008
Dát tip
Ale Jehlasi, já přeci nepsal jen tak a nepsal jsem dva týdny. Moc by mě zajímalo, jak dlouho trvá a kolikrát opracuješ něco, co napoprvé vytvoříš. Zda si to po sobě čteš nahlas. Neříkej, že jsi sám se sebou spokojenej s vázanými rýmy, které až tak drhnou, tahají za uši i oči. Zkus to nedělat tak rychle, zkus to nedělat tak často, zkus to dělat kvalitněji. A také zkus číst jinak, než možná ťeď čteš. To je moje rada. A vážně si myslíš, že je jednoduché číst další výtvory z Písmáku? Pravděpodobně máš jinou představu o čtení. Často se u něčeho zastavím na hodně dlouho, je-li to zajímavé, a snažím se poznat pocity autora, snažím se porozumět více či méně skrytým významům. Kolik výtvorů jiných už jsi pro sebe vytisknul a vzal i jinam mimo obrazovku počítače, abys porozuměl vyjádřeným obrazům? Zkus to někdy. To je má rada. A pokud jde o to, jestli mám napsat také nějakou báseň, nevím, jak to souvisí s Tvojí tvorbou (a třeba s tvorbou Romana_L).

Myslíš, že se jentak za dva tejdny zlepšíš ve svém psaní? Ani náhodou. A jestli máš takovej názor, tak jsi spadl na hlavičku. Ono je dost jednoduchý číst cizí věci, něco sem frkni, pak si o tom můžem popovídat.

ruprecht
12. 01. 2008
Dát tip
Lopato, jsi moje krevní skupina... přeji pěkný víkend... :-))

Dero
12. 01. 2008
Dát tip
Není diskusí, přesouvám do ostatních.

Lopata
11. 01. 2008
Dát tip
Drahý Romane_L, máš-li trochu v hlavě, bud tochu sebekritický. Kadence není všechno. I double-time se musí umět.

romale
11. 01. 2008
Dát tip
nemožné - na písmáku žádní ješitní lidé nejsou...!

Slaboduchost. To je to slovo...

von je hlavně slaboduchej a to je potom těžký...

Romanovi L se halvně zasekl caps lock, ale v tom mu diskuse nepomůže, spíš nějaký pc servis :-)

Miroslawek
11. 01. 2008
Dát tip
chroust: Roman má problémy spíš sám se sebou ;o)))

kapitan
11. 01. 2008
Dát tip
A to je o čem.. a ..hlubší kritika.? Veřejné diskuse jsou o něčem jiném..tohle se dá řešit do zpráv..Kapitan...

R.P.
11. 01. 2008
Dát tip
ROMAN_L, teraz sa už cítiš ako chlap?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru