Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nezvaní hosté

13. 01. 2008
2
5
1705
Autor
houmles

źerte květák

Sedím na jeřábu a rozhlížím se po okolí. Koldokola proužkované lány, brázdami ruchadel mnoha generací zdejšího pokolení přeorané, mění se v luxusní plovací a skákací areál. Zde generace budoucí budou si moci užívati dovolené, nastřádané a nevybrané generacemi jejich otců, otců jejich otců, a vlastně ještě mnoha dalších generací, trávíce čas zušlechťováním masa i ducha svého. Naše výkrmny dodávají speciélní rodinnou stravu, z jejíž konzumace je třeba maso vysportovat, pokud nechceme, aby bylo příliš prorostlé. Vysportované exempláře jsou pak navíc poměrně vhodné pro náročnou fyzickou práci. K vysportování ducha pak stačí popový zpěvák s pódiovou úpravou flašinetu. Vysportované maso se taneční produkcí uvolní, aby pak sexem v závěru večera, kdy je uvolněno již dostatečně, zajistlo přísun dalších malých pomocníčků. Pohlédnu za kopec a zřím, že se dějí nějaké neplechy. Nějaké maso se tam udí! A celý hlouček! Nutno zaznamenat - omezit jim svobodu kouření. Maso pak nehezky zapáchá. Cvičně po nich vystřelím ze vzduchovky, hlouček se rozprchne. Ať vědí, že vím. Nakonec, ty vzduchovky si vyrábějí sami. Pode mnou, takřka přímo, souloží starší pár. Jich už se skákací areál týkat zřejmě nebude. Ze zkušenosti vím, že podobně staré exempláře brzy hynou, i ty pohyby mají již takové línější. Probudilo mě hlasité bouchání na dveře. Zvedl jsem se z gauče, otřel si bradu od slin a došoural se ke dveřím. Za nimi se ozývalo nervózní přešlapování několika párů nohou. Propadl jsem panice a potichu začal ustupovat zpět do obýváku. Beze zvuku jsem ze stolu vzal zrcátko na drogy a připlížil se k oknu. z boty jsem vyndal kudlu a žvýkačkou zpoza ucha na ní zrcátko přilepil. Takovýmto primitivním periskopem jsem pak velmi opatrně vykoukl z okna. Byli všude. Celé tlupy masa. Masa mas. Všichni se mi výhružně dívají do oken a zlověstně mručí. Je to horší než jsem si myslel. Nezbývá než se prořezat či prostřílet davem a utéci. Již tři hodiny porcuji maso na ulici. Stále ho přibývá. Křik do posledního dechu, pak jen tichá hradba po zákroku. Nedělám rozdílů. Prořezat se k jeřábu a zavolat posily. Nějak se tu věci vymkly z rukou. První létající talíř přiletěl za další hodinu. Na jeřáb jsem vylezl z posledních sil. Maso se výšek bojí a zůstává dole. Úplně cítím tu energii pod sebou. Morfuji na zeleného mužíka a podávám hlášení pilotům. Koukají se na mě velmi, velmi zle. Úklidová služba je již sice objednána, převoz mrtvého masa je však nákladný a neefektivní. Obyvatelé námi taktéž okupované planety si maso raději loví, o mrtvé exempláře není takový zájem. Zajímavé však je, že zdejší maso si velmi oblíbilo obyvatele oné planety v mrtvém stavu. Říkají jim "květák". Plný auta, plný drožky tramvaje i koloběžky autobus i letadlo vezou lidi na žrádlo. Nebrat ohled na chudáky nebrat ohled na rytíře tlustý, ale tenký taky naložíme na talíře Chyť se tyče, drž se madla nebo kydni do sedadla dej si ještě šlofíka. Bude z tebe paštika

5 názorů

Baziliška
31. 01. 2008
Dát tip
"...Cvičně po nich vystřelím ze vzduchovky, hlouček se rozprchne. Ať vědí, že vím. Nakonec, ty vzduchovky si vyrábějí sami..." tohle je super:))) zbytek mě moc neuchvátil, je předvídatelný

Climaster
17. 01. 2008
Dát tip
je to tak..bohuzel..

houmles
13. 01. 2008
Dát tip
ehm, precetl jsem si to po ranu a zavani to solidni slataninou. Hlavni myslenka je zanesena takovou vrstvou sracek, ze by jeden pohledal. Nezbyva mi nez doufat, ze masa mas si pravidelnym ctenim bude zvedat hladinu qoucientu nad uroven quokani.

Honzyk
13. 01. 2008
Dát tip
....dost dobrej ulet,/ a pac na prvni pohled vypada, liskak, jakoby nestrozumielne, ale mozna ulet vubec neni: vo to horsi...!!!!)... no dik...*-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru