Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

úzkosti

29. 01. 2008
2
6
126

Správná verze, vkládám znovu.

 

 

 

 

 
 
 
(ze dne)
 
zamrzlo
zrcadla na každém kroku – a tolik úsilí
znovu se ubránit pohledům
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(za dnem)
 
zamrzlo
zrcadla na každém kroku - zas o tolik těžší
nedívat se

 

6 názorů

romale, přesně tak:-) Díky

na tak kratkej text se to moc opakuje..vim ze to byl umysl ale stejnak mi to vadi:)

romale
29. 01. 2008
Dát tip
tak to je ten petřín... která je správná verze (?) - podle mě ta druhá, páč "znovu se ubránit pohledům" mi přijde takové jako... lacinější...

Honzyk
29. 01. 2008
Dát tip
..ja uz tpo vim, ja zapomnel,m ze jsi hpolka....))**

Prolog jen na vysvětlenou. Včera jsem sem omylem vložila neúplný text, takže kdyby se někdo divil, proč sem jedno dílo vkládám dvakrát:-) Jde především o to, že si člověk někdy může stokrát říkat, že něco z různých důvodů dělat nebude, ale pak se dostane do takových situací, které ho nutí jednat proti své vůli. A někdy se do té situace dostane záměrně. A to nejtěžší je pak nedívat se na sebe. Asi hloupost, chápu:-)

Honzyk
29. 01. 2008
Dát tip
...mne to pripomina hospody, nebo takovy ty ted modni , rikam jim porad buface, kde jsou vsude zrcadla - a clovek se do nich porad chte nechte musi koukat/ neda mu to / jak zvejka jak blbec. ja to nesnasim teda... ..nevim, proc ten prolog..(?)...ale v prenesenym vyznamu, snad teda, takovej ping-pong pohledy vokoli, snad teda, a tvy... ..."zas o tolik tezsi nedivat se" chapu, ze v sobe vleces ty pohledy, ktery clovek posbira pres den, jinak nevim teda... to ZNOVU SE UBRANIT POHLEDUM..."znovu" mne nejak mate....falt nevim, vypada zajimave, ale nwevim, no..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru