Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Žít zas aspoň chvíli

07. 02. 2008
7
27
4878
Autor
Milly

7.2.2008 k ránu


Prosím Tě, vrať se!
Vrať se, ať žiju!
Kurva, vraťte se někdo!
Chci zase žít!!!
Zase chvíli žít.....
Novou injekci fantazie, nadšení, pocitů, prosím...
Tohle je beznaděj.
Tohle je vzpomínka na krásnou procházku přírodou.
Tohle je přání mít zas Tvůj penis v puse.
Ani jedno z toho nehřeje.
Vzpomínky nehřejou!!!
Tak vraťte se!
Tak přicházejte do mýho života,
když to nejde vrátit-
nový lidi, nový zážitky, nový vzpomínky...
Tak přicházejte, přicházejte, přicházejte
po tisících
za sebou
a nezastavujete se,
Neslábněte...-
protože takhle přestávám mít chuť žít.
A v krku mě tlačí..-
možná tohle je život,
ale nelíbí se mi to, nelíbí....
Kurva, přijímat, co se děje.... .....!!
Přijímat..
(kurva, porvat se s někym, pokousat ho, co to půjde a přijímat.......)

Právě jsem omylem rozbila
svůj oblíbenej hrneček.
Otupěle na něj zírám
a je mi to celkem fuk.
To je divný.
To je život.

27 názorů

Lakrov
09. 03. 2008
Dát tip
Kurva! (představující citoslovce údivu ve stylu: "žasněme po vojensku!")

Grainee
17. 02. 2008
Dát tip
nejdřív sem se hrozně lekala všech těch kurev... ale teď už chápu. Je v tom cítit zoufalství. hrozně se mi to líbí. je toho plno. díky. T*

Elyon
16. 02. 2008
Dát tip
Príliš surová...

Print
13. 02. 2008
Dát tip
fajn*

Santi€
13. 02. 2008
Dát tip
tak se vklub, což?

Santi€
13. 02. 2008
Dát tip
můj

Milly
13. 02. 2008
Dát tip
aaa, už je tam...- to jsem čekala- tenhle klub.. :-)))) (mě to napadlo hned, jak jsem zjistila, že existuje tenhle klub a tohle dílo..., a.., no...- já píšu dost v noci.. .-)) :o)))

Milly
13. 02. 2008
Dát tip
Nepoe.....: díky za příběh s ponaučením.. ;-)) Santie: dík! A jakýže klub? .-)

Santi€
13. 02. 2008
Dát tip
tip a klub

NePoe_ta
10. 02. 2008
Dát tip
Milly, na kolejích sem potkal neskutečně neřestného člověka. Olda, byl právník. Nebylo té neřesti, jež se namanula, aby do ní nezabřed až po uši jako do žumpy. Časem poznal, že jednotlivé neřesti jej vzmáhaj - každá si vyžadovala své, a on se ocitá v naprostém rozkladu, sám na sebe bere podobu žumpy. Jednoho dne si řek "dost", chtěl vyléct z močálů, vytrhnout se všemu rozkladu v bahnech, ale čím bylo jeho úsilí urputnější, tím víc ztrácel pevnou půdu pod nohama, propadal do lží a sebelží, hlouběji a hlouběji. Nešlo to. Tak se začal vymezoval, vyhraňovat pouze na vybrané neřesti, ve kterých svou dovednost prohluboval s úsilím raziče tunelu do špinavé masy neznámé hory. Jeho zájem o neřesti se začal vymezovat, ohraničovat, vyhraňovat do specializace, až po čase pocítil radost a uspokojení z erudice. A od té chvíle počal stoupal, výš a výš a výš ... naposledy sem o něm slyšel krátce po revoluci. Stal se jedním ze zakladatelů obrovského investičního fondu .... :) Génius!

Milly
07. 02. 2008
Dát tip
:-)) Škoda, já Tvoji fantazii ráda... Přišlo mi, že na mě útočíš, že se tu vytahuju, jak dobře píšu. :-) (že by se to mohlo i někomu líbit) Však jo.....- tohle bylo křičení- a pokud je to z toho cítit...- tak řeknu, že "to má náboj". .-) Souhlasím. :o) Lístečku, lístečku......, tahle kategorie by měla být mimo hodnocení právě.. .-)) Vhodnější mě nenapadla.. Na co jsi u mě zvyklý? .-) A co s ní budeš dělat v oblíbených?? :-o :o)

j_i_r_i_k
07. 02. 2008
Dát tip
:) Rozčertěné slečny jsou sexy. Roztančenou kritikou jsem myslel pár vzletných vět, asociací, drobný freeride prašanem fantazie... Ale tohle nemá s fantazií co dělat, byl to takový povzdech, žádné útočení. A díla mající 30 tipů mě též často neosloví, o tipech to přece vůbec není... A jestli je v tom náboj... Milly, je v Tobě náboj? Cítíš to? Sama tímto dílem naznačuješ (pokud přímo nekřičíš), že ždímáš suchou houbu, protože máš žízeň... Ale co už, Ty nemáš proč se obhajovat, ani já ne, vzniklo zde tření bez příčiny, budiž zrušeno, slova mají nad lidmi už příliš dlouho příliš velkou moc... A tam, kde klauni schovávají své rudé nosy, slunce nevychází, howgh.


Milly
07. 02. 2008
Dát tip
A na monitor si klidně plivni- když se nejedná o můj, je mi to celkem fuk... Aspoň by sis ho pak třeba trochu otřel..., protože fakt nechápu....., no nic.

Milly
07. 02. 2008
Dát tip
Jiříku??? Jakou roztančenou kritiku? Jsem pro lidi, kterým něco přináším. Hej, vždyť je to v MIMO... Zapsala jsem, co mě napadalo a přišlo mi, že je v tom docela náboj, tak jsem to hodila sem- no, ne k vážný kritice- do MIMO.. a i tady mi lidi prskaj, že ani takhle to neni ono.... Divím se, divím. Tak ať nečtou mě, anebo kategorii MIMO- co na to říct jinýho... A jak vidno, někomu i tohle něco dalo. Tangentovi- a že i Noemu...- Noeho si vážím. Těší mě to. Mě zas kolikrát nevezme něco, co má 30 tipů- nic mi to neřekne... Teď jsi mě tedy překvapil.

j_i_r_i_k
07. 02. 2008
Dát tip
A nic neni psaný "pro každýho". A pro koho jsi? Chtěl jsem tu nechat roztančenou kritiku, ale mám jen vtíravou touhu plivnout na monitor, bič upletený z hovna možná zapráská, ale prostě to nějak nezní...

Milly
07. 02. 2008
Dát tip
devian: ha!! Zebych konečně vynikla??? :-D Tangens: hmmm.., a co letní krize- kdy člověk cítí, že by si "měl opravdu užívat"- a nejde to? .-)

devian
07. 02. 2008
Dát tip
když ono to je tak příšerné, že se to vyjímá i v této kategorii

Milly
07. 02. 2008
Dát tip
devian: však si taky všimni kategorie.. .-) A nic neni psaný "pro každýho". Tangens: jo, jakože takový pocity choděj jen v únoru? :-o Ale to mi vléváš naději do žil.... :-))

devian
07. 02. 2008
Dát tip
už sem tady četl hodně s prominutím hrůz strašně blbý...

Milly
07. 02. 2008
Dát tip
5:46, Noe.. .-) A někdy nejlíp obojí... Dík za ohlas. ;-)

Noe1
07. 02. 2008
Dát tip
hmmm ... těžká hodina ... člověk se potřebuje vypsat nebo vyspat*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru