Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

chtělo-li

22. 02. 2008
0
3
465
Autor
josefina

chtělo-li to být zapsáno, zapsalo se to samo. chtělo-li to být........ je to. v létě jako by to všechno líp dosedalo... docvakávalo. čím to? tou dlouhou dobou od slunka do slunka. člověk má dost času na přemílání slov a skutků. na pocity a dojmy. nechávat to odeznít. nechávat to doznít. nechávat to znít... všimnout si vůbec toho že cosi rezonuje. Léto. Nóbl roční období. Nejen pro děti. Taky pro děti v nás.

chtělo-li to být zapsáno, zapsalo se to samo.
chtělo-li to být........ je to.
v létě jako by to všechno líp dosedalo... docvakávalo.
čím to?
tou dlouhou dobou od slunka do slunka.
člověk má dost času na přemílání slov a skutků.
na pocity a dojmy.
nechávat to odeznít.
nechávat to doznít.
nechávat to znít...
všimnout si vůbec toho že cosi rezonuje.

Léto.
Nóbl roční období.
Nejen pro děti.
Taky pro děti v nás.

3 názory

papouch
22. 02. 2008
Dát tip
zajímavé

josefina
22. 02. 2008
Dát tip
michaeli dekuji za nazor, inspirace buhvikym... nevim, treba Skacelem? treba ne... vyznamove taky tapu, zaradit se do zanru tak nejak nezvladam, uznavam... doublovano omylem, ano... jinam opravdu jen a jen nalada jednoho letniho vecera, vidim ze "staz" na Pismaku znaci zapracovat kapku na forme, coz je neco cemu se odjakziva branim zuby nehty... ja prave mivam rada tu autenticitu, ty nalady, i od druhym... to ostatni je celkem jedno, stejnak uz vse snad bylo receno, ne? jinak udernice uz asi ze me fakt nebude, ale kdoz vi? treba se jeste vycizeluji lety:-))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru