Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nápaditá

02. 03. 2008
1
12
1900

Vyšlapuju si po zdi u postele,
levá zkouší kličkovat. Bez prdele.
Napadlo mě - Co kdyby byla tvoje?
Na zemi by byly ponožky - dvoje!


12 názorů

parmenides: já mohu, protože tě mám na háku:). Držme se toho, že máme jinej názor, já správnej a ty špatnej, jako premisa myslím vcelku dobrý, na začátek:).

Lyrák: A co si teda psal? "Jarin s mastnou tlamou od bramborových lupínků by se tomu u kolečka hnoje možná pousmál". Ale Jarin by nikdy přece neměl snahu ani něco číst a chápat. I když, dost možná si včera mlsal brambůrky a teď to maskuješ:). parmenides: tak to si myslel špatně. Přečti si něco od Bondyho, Krchovského, beatníky. To je moje inspirace. Diana: Podruhý, nápaditá, stejně jako další moje věci, se menujou podle slova který obsahujou, protože to je dvojsmysl. Někomu tu případe jako ironický jméno. Někomu zase přijde, že chodit nohou po stěně a přirovnávat k tomu sexuální fantazie je literárně daleko neotřelejší námět než ty kýče plný patosu, co se snaží si hrát na něco hlubšího a jejich kolem nás plno.

Diana
02. 03. 2008
Dát tip
Všechno, jen ne nápaditá :-(

parmenides: kdepak, prokletí říkankáři si servítky neberou, lidi jim nadávají a kritizírují a nechápou. Ale když si někdo ani(!) nezkoušel chodit nohama po stěně, tak je holt evidentně o něco ochuzenej a pak to takhle dopadá:).

To je přesně vono, někdo čeká - a vono nic. Pojmenovávám podle slov uvnitř. A když mě to napadlo, tak nápaditá:). A ne proto, že by se měla líbit kritikům, myslím že právě naopak:). A jestli se bude Jarin u chipsů hihňat písmákovi, tak je něco zásadního špatně, to si myslím že žiješ v totální deziluzi, Lyráku:). U piva a chipsů se rozhodně poezie nečte, ty klaune:), leda bys Jarin byl ty.

Honzyk
02. 03. 2008
Dát tip
...no, nazev, zel, nedava mi v textu pranic z toho, co sliboval, mrska...:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru