Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska....ta děvka....

03. 03. 2008
1
6
942

Tlošku deprese,mno...

Láska je bolest kterou cítíš když jsi na konci svých sil a není nikdo, kdo by Ti utřel slzičku co tak pálí a vypaluje jizvu do Tvé sladké tvářičky...Jizvu která pálí a připomíná lítost,smutek ale také nenávist a nedůvěru vůči lidem druhého pohlaví.....Láska bolí, proto je lepší si s ní nezačínat....Alespoň pro mě.....

6 názorů

Chápu tvé pocity..... Snad nějakou najdeš tu pravou "věčnou"....

snake_01- Máš pravdu, teď už to také vidím jinak a na opačné pohlaví jsem zanevřela jen na chvilku.... Teď jsem šťastná a nemám potřebu se vypisovat z depresí... Už žádné nemám :o) Čas a život mění :o)

snake_01
08. 03. 2010
Dát tip
Při bolesti na konci sil si vždycky vzpomenu na devátý knedlík ke svíčkové, ale stará známá pravda říká: Když nemůžeš, můžeš ještě třikrát. :o) Jinak podobnými situacemi si tu prošla určitě velká spousta lidí, ale vsadím se o co chceš, že za dva za tři roky schováš tyhle rukopisy hodně hluboko do psacího stolku... asi to tak má být :o)

Santi€
03. 03. 2008
Dát tip
Láska je bolest kterou cítíš když jsi na konci svých sil...mno ano...ale ono i růst bolí a je to špatně?

Petrusha
03. 03. 2008
Dát tip
to prejde ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru