Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Seznamovací inzerát

05. 03. 2008
2
6
1128
Autor
Rudysoft

Inzerát je reálný, jsem z Prahy a všechny zájemkyně mi pište na rudysoft@seznam.cz

Hledám normální ženskou.


Takovou, se kterou je to fajn v posteli, ale dají se s ní dělat i jiné věci.
Např. si povídat, jezdit spolu na dovolenou k moři, smát se stejným věcem a brát sebe navzájem jako největší kamarády.
Inzerát si dávám, protože je velmi obtížné normální ženskou najít. Ty opravdu normální jsou velmi rychle zadané.


Téměř většina z těch které jsou dlouhodobě nezadané, spadají do kategorie: ošklivka, hlupka, obezka a nebo vypočítavka.
Jsem ochotný ještě tak nějak se seznámit s ošklivkou nebo hlupkou. S ošklivkou proto, že se dá na to časem zvyknout, navíc nebude přitahovat jiný chlapy a večer je stejně tma... S hlupkou proto, že mi to nevadí, pokud má dobré srdíčko, byla by mi věrná a hloupě mě milovala. Ale obezku nechci, neboť mě správně nevzrušuje. Vypočítavku která kouká na majetek, miluje jen peníze a sní o tom, že jednou sbalí nějakého milionáře, děkuji, ale také nechci. Úplně smrtelná kombinace by pro mě byla, pokud by patřila do více kategorií, ne-li všech.

Rád bych ženu, která má ráda děti a myslí si, že by mohla být dobrou matkou. Uvítám ale i ženu, která matkou už je a hledá jen vhodného tatínka. Trošku teď ještě profiltruji odpovědi a prosím, aby mi holčičky do 22 let na tento inzerát neodpovídaly.


Nečekám, že se mi ozve hodně odpovědí, možná se mi ani žádné nedostane, ale nechám tu ten inzerát hodně dlouho, budu doufat a možná časem, třeba za několik let, se mi ta normální ženská ozve a já budu šťastný.

 


6 názorů

moorgaan
05. 03. 2008
Dát tip
hochu hochu../pssst,septam jen tobe/ zadna zenska neni normalni.-)))

Rudysoft
05. 03. 2008
Dát tip
moorgaan: To potom ale neni tak umělecký :-) navíc se z inzerátu nepozná, jestli je to normální ženská. Dále je tu taky fakt, že na inzerát normální ženský přijde velmi mnoho odpovědí. Pokud je dán na frekventovanou seznamku a ještě je zvýrazněn a zvýhodněn, může jí za jeden den přijít i více než sto odpovědí. Pravděpodobnost, že mi aspoň odepíše je pak velmi mizivá. Nejlepší zkušenosti mám při seznamování mimo internet - reálně např. na nějakém večírku nebo přes známé. I tak je ale těžké tam normální ženskou najít. Jestli někdo ví, kde je v Praze vetší procentuální výskyt normálních a hlavně nezadaných ženských, prosím ať mi to napíše, hned to tam pujdu omrknout :-D

moorgaan
05. 03. 2008
Dát tip
není lepší na inzerát normání ženský odpovědět?...

Rudysoft
05. 03. 2008
Dát tip
dadik: Díky Stáňo :-)

dadik
05. 03. 2008
Dát tip
:) povedlo*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru