Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Miluji tě

14. 03. 2008
11
8
1187
Jsou slova znějí po radosti čistá a něžná láskyplná a není žádných pochybností že hřejí jak beránčí vlna je rozdíl v tom jen z čích úst padá a do čích oušek MÁM TĚ RÁDA jsou mluvená či zazpívaná i tichá s vůní po příslibu vyřčená nebo s láskou psaná prázdná i vřelá plná slibů věcná i s kouzlem romantiky co lidská srdce rozvibrují zdobíme jimi památníky na křídlech múz se zachycují a na stěnách veřejných WC zraňují hladí a my přece jsme jimi k sobě spojovaní silněji nežli provazy stavební kámen našich činů pomohou vstát i podrazí náhradou jsou nám za doteky kde dálka čas nás oddělí pro duši jed i vzácné léky vším co jsme ještě neměli jsou slova s láskou vyslovená řekne-li MILUJI TĚ muž ženě anebo muži žena sladká i ostrá jako nůž slova jež máme na jazyku a v prvním příštím okamžiku už chystáme se servírovat copak je dá se nemilovat?

8 názorů

macecha
17. 03. 2008
Dát tip
A pro mne to má, pokud se jedná o muže,bohužel již je příchuť iluze.:o)) *T*

moorgaan
15. 03. 2008
Dát tip
milovat-nemilovat?..tak nezni otazka,je to o tom,jak to nase milovani projevovat-zda setrit ,ci nesetrit tim "miluju te"..myslim nesetrit.../*

T_O_M_
15. 03. 2008
Dát tip
jo a v závěru se opravdu přiostřuje...tak jako v životě

T_O_M_
15. 03. 2008
Dát tip
krásná, hřejivá, snová....příjemná...co mám napsat víc??? moc líbí *

Janina6
15. 03. 2008
Dát tip
Dá... :-) dokonce se dá být na některá slova i alergický... (ale naštěstí většinou na dobu přechodnou)

Rajmund
15. 03. 2008
Dát tip
***غضى|***

***T***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru