Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fallen David War Fisch - Morte V

16. 03. 2008
0
0
716

Morte se znechuceně ušlíbl. „Seš fakt vobětavec náčelníku, ale vzhledem k tomu, že máš místo mozku jen dutou kebuli zevnitř vymazanou ultravodivým gelem, se ti tý tvý ptákovině ani moc nedivim.“ Fisch mu nevěnoval pozornost a nadále vyklepával do kláves svou zpověď. Za každou cenu ( i přes Morteho kafrání, i přes fakt že spolu vychlastali deset piv ) dnes hodlal napsat kreativní příspěvek o počátcích své lásky ke vsetínskému klubu. Ale po pravdě mu to moc nešlo… no… abych byl upřímný nešlo mu to vůbec. Morte mu nakoukl přes rameno. „Pffff, ti sice chápu vo co se snažíš náčelníku, ale přiznej si to – poslení dobou byl tvým nejvoblíbenějším sportem -skok přes štětku-„ . Fisch sklopil hlavu. Byla to pravda. Vsetín byl pro něj sice Vsetín, Alec byl pro něj sice Alec, i Mathew, Libor, Luky a… i ti ostatní pro něj „cosi“ znamenali, ale Morte měl pravdu. Fisch mávl rukou – dopíše to „snad“ jindy. I vykašlal se na psaní a zabořil se hlouběji do svého pohodlného křesla.
*Atmósféra na můstku by se dala krájet tupým nožem. Čechov neustále vypočítával nové a nové trajektorie, Uhura komunikovala s velením flotily, všechny sekce Federálního křižníku Enterprise-A podávaly pravidelná hlášení a do toho všeho neustále řvala siréna. Červený poplach… Fisch si pomyslel, že snad jenom Spock, hledíc tváří v tvář jisté smrti, vypadá stejně klidně jako vždy. „Štíty jsou na 25% kapitáne, phaserová pole těžce poškozená, poslední torpédo právě poškodilo trup na palubě 12 a z warpu se právě vynořila skupina dalších tří těžkých křižníků typu Vor´Cha.“ Fisch se usmál. Usmíval se i v okamžiku, kdy Klingonské torpédo zničilo warp-jádro a ukončilo tak utrpení Enterprise i její posádky. Jen Fisch věděl, že jde o pěkně hloupý sen – Enterprise-A a klingonské křižníky Vor´Cha ??? Ha, ha ha !!!*
Otočil se na druhý bok a spokojeně zívl.
*Ocitl se ve třídě a šokovaně se rozhlédl. Odněkud ji znal. Ty povadlé, tváře v šoku mu připoměly, že by se měl rychle dekovat, ale už bylo pozdě. Karel Milička právě s úsměvem vcházel do třídy. „Tak si vytáhněte papírky…“* NÉÉÉ !!! S řevem se probral na zemi a uvědomil si, že už raději nikdy nepůjde spát. I usedl zpět do křesla a zachmuřeně sledoval monitor…
*Ocitl se v jakémsi travnatém údolí. Slunce šíleně pálilo, ale na obzoru se poznenáhlu objevovala temná mračna a kolem zněla monumentální symfonie hmyzu. Do toho všeho se odněkud ozýval vzdálený zvuk kytary. Nebe bylo už zatažené a hrozilo v podobě blesků… Vtom mu začaly na hlavu dopadat první velké kapky deště. Bylo na čase se někam ukrýt. Rozhlédl se a uviděl jakési stavení. Byla to samota u lesa… Než dokázal konečně doběhnout ke dveřím, bouře už se rozdivočila na plno. Do zvuků hromů zaznívaly zvonce ovcí. Zvířata strachy bečela a bláznivě běžela k ohradě… Mladá, přibližně osmnáctiletá dívka se je snažila zahnat do velké stodoly. Když ho zahlédla, dala mu hlavou znamení, abych vešel do domu. V útulné místnosti se nacházel starý selský nábytek, kamna s velkou pecí a starožitné pendlovky. Pro oko romantika prostě úchvatný pohled. Venku se mezitím rozběsnila průtrž mračen… A jaké bylo jeho překvapení, když do místnosti přiběhly hned dvě dívky. Tu, s kapucí na hlavě téměř poznal již venku ( vypadala jako jeho vysněná Pavlína ) a ta druhá, zřejmě její kamarádka, měla promočenou halenku a on se nemohl vynadívat na tmavé terče prsních bradavek, rýsujících se pod tenkou látkou… Obě byly půvabné a Fisch se postupně, při šálku čaje s rumem, nebezpečně rozehříval. Byly veselé a neustále se něčemu smály… Popíjely grog a alkohol jim nádherně lezl do hlavy. Dozvěděl se, že jejich rodiče přijedou až za týden, takže mají volno… Netrvalo dlouho a Fisch pocítil značnou erekci. Jak jinak, chtělo se mu (cenzored)…Jedna z nich popadla kytaru a zpívalo se… Ta druhá ho mezi tím lehce políbila na rty… a…“ „Ty debilní prasopse !!! Chlíváku úchyláckej !!! Co blbneš náčelníku ???!!!“ zařval šokovaně Morte. Laskavě žádný voblizování ty úchyláku !!!“ Fisch se zděsil, když si uvědomil, že tu odpornost líbal a odhodil Morteho do kouta- teprve až nyní se opravdu probral.
- Tak co ??? Kdo jinej by byl největší úchyl tohohle fóra než ***JÁ*** co ???


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru