Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fallen David War Fisch - Morte VI

16. 03. 2008
0
0
656
S Mortem jsme si včera u piva zahráli na prognostiky ( jóó silný kecy – ty nám jdou ) a spáchali jsme alternativní možnou budoucnost Vsetína :
12. září 2005 Vsetín – Po včerejším nevyprovokovaném útoku na vsetínský Lapač, při kterém byla zničena rolba, dvoje brusle a betony Romana Čechmánka se dnes sešlo vedení Vsetínské hokejové se zástupci armády, policie, FBI, ODS a odborářů ve strojírenství. Po krátké diskusi jednohlasně odhlasovali mobilizaci vsetínských hokejistů včetně dorostu. Krátce poté nám do redakce zaslali toto prohlášení : „Této hrozbě se musíme postavit svými hokejkami a samotnými svými betony ! Abychom zajistili že se do naší extraligy nedostane žádný rušivý element – po rozhodčích pochopitelně, Vsetínská hokejová stane po boku hrdinných *sovětských* ( toto slovo bylo přeškrtnuto ) amerických vojáků v boji proti celosvětovému *kapitalismu* ( opět přeškrtnuto ) terorismu“. V dokumentu dále pan Štefl vyzývá Bin Ládina, aby buď zanechal svých aktivit ( srdečních nejlépe ), nebo aby sestavil hokejový tým, se kterým se Vsetín utká.
10. listopadu 2005 Vsetín – Další z nevydařených zápasů s HC Ládin mají za sebou vsetínští hokejisté. Po utkáních 0:12, 3:22 a 4:11 včera prohráli v prodloužení 3:4. Tomáš Frolo zápas komentoval slovy : „Nedivte se, když se místo puku hraje s odjištěnými granáty. Na hokejisty obalené ekrasitem jsme si ujejich gólman v betonech snad tunu semtexu je novinka. Člověk aby se na něj bál pomalu vůbec vypálit“. Zdravotní stav Romana Čechmánka, který udělal tu chybu že jeden z nájezdů vychytal a podržel granát moc dlouho Frolo komentoval : „Ale jo, je to dobrý, sice ztratil dost krve, ale většinu jsme našli“. Nutno dodat, že Vsetín ztratil v těchto čtyřech utkáních 22 hokejistů a to i přes fakt, že všichni hrají v neprůstřelných vestách.
12. prosince 2005 Vsetín – Po neúspěšných snahách vsetínských hokejistů vyhrát byť jediný zápas s HC Ládin se schyluje k výměně trenérů. Důvodem není ani tak vzájemná nelichotivá bilance, ale především fakt, že se trenérům nedaří motivovat nové hokejisty, kteří by nahradili vsetínské ztráty. Posledním zoufalým krokem pana Štefla byl příslib důstojného pohřbu na klubové útraty každému, komu se podaří krosčekovat soupeřova kapitána Bin Ládina. Nutno dodat, že ve všech třech případech slib splnil.
20. ledna 2006 – Nový trenér vsetínských hokejistů představil včera nový bitevní plán nazvaný „Vítězný pochod“ založený na zcela nové strategii vyžadující zahájení totální války proti teroristům na všech zimácích. Zároveň vyzval ostatní kluby k následování slovy : „Tak do nich opičáci, chcete snad žít věčně ?“

**** CHCETE VĚDĚT VÍC **** ??? :))
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru