Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Blues starých bot

25. 06. 2001
2
0
1247
Autor
člobrda

….mám rád zvuk jedněch starých bot. Jsou vhodné tak spíše na podzim, a je fakt, že se jim vpředu začíná lehce odlepovat podrážka. Ale jsou velmi příjemné a rád v nich chodím ven, když ráno venčím psa. A díky tomu příjemnému klepání,… nebo ťukání, kdepak na tohle nenajdu to správné slůvko.. Zkrátka v nich máte pocit, že i když jdete po chodníku uprostřed města, tak máte pocit, že chodíte po starých rozpraskaných kamenných schodech starého hradu..nebo staré pevnosti..

A jak jsem tak šel a poslouchal ty báječné zvuky, které vydává ta tvrdá guma na dlaždicích chodníku, ještě i obrubníky vydavají příjemný zvuk, ale když jdete po asfaltu, tak musíte klást nohu trošku jinak :o), tak jsem toto ráno objevil jiný zvuk. Přecházel jsem silnici a vkročil jsem na litinový poklop kanalizace..

No co Vám mám povídat, kdyby jste mě v té brzké ranní době potkali na ulici, viděli byste mě, jak zlehounka stepuju na litinovém poklopu v nějakém tajemném rytmu podzimních bot..


Amanda
28. 01. 2002
Dát tip
Hezke... takove volnomyslenkove vybuzujici k strelenectvi... :-))) ehm ehm toho si nevsimej to jsem ja :-))

Mahoney
26. 06. 2001
Dát tip
~ * ~

Kangi
25. 06. 2001
Dát tip
joo, mám inspiraci...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru