Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Než se vrátíš

24. 03. 2008
15
23
1958
Akordy pláčí že se notám stýská klíč houslový když zmizí z osnovy zůstává dál jen zabodnutá tříska co v tkáni svádí svůj boj se slovy jen co se vrátí nalezená v písni snad se mu přisní s dnešním večerem ta malá tříska z vrbového proutí ta malá tříska z proutí ve kterém čas zůstal stát ač kolem štěstí kroutí sám satanáš /či že by to byl Bůh?/ jedno je jisté čistému vše čisté pojďme se mít a dýchat nový vzduch akordy pláčí že se notám stýská klíč houslový když zmizí z osnovy pojďme se mít už na časy se blýská jen tříska ví a ta to n e p o v í

23 názorů

velmi foremné, ba přimo zvonící, co lžíce cín na cípu mísy cinká

guy
28. 03. 2008
Dát tip
moc pěkná *

A.H.
26. 03. 2008
Dát tip
konec povedený.... jaké to hraní not a klíče

ach mylu, mylu - nevědomost hříchu nečiní, ani ho neomlouvá..... až přijdeš s něčím věcným, budu ti naslouchat ráda :))))

Marcela.K.
25. 03. 2008
Dát tip
ach jo, kašlu na to...čau.

ale mylu, ani se mi ten elaborát nechce číst - přece pro to, co vadí tobě, nezničím vlastní dílo? nic ve zlém :)))) a koukej těch hvězdiček, co se mu sem sesypalo :))))

Marcela.K.
25. 03. 2008
Dát tip
Tak jo, my si nebudeme lhát, žejo :-)... Vadí mi tam Ty rýmy proutí - kroutí, Bůh - vzduch..a navíc.. ten nápad s třískou se mi líbí... ale zdá se mi, že ho zbytečně utápíš v to množství slov...seš taková, já vím, ale já , když napíšu "ukecanou" básničku, se ji pak snažím osekat co nejvíc ...no a nemám ráda rýmy, které už "vím" dopředu... ač kolem štěstí kroutí sám satanáš /či že by to byl Bůh?/ jedno je jisté čistému vše čisté pojďme se mít a dýchat nový vzduch přečti si to takhle samotný... myslíš opravdu, že to ta básnička potřebuje? Čistému vše čisté... nevíš, jestli satanáš, či Bůh? Když si to přečteš bez toho kousku... skončíš u ...čas zůstat stát a pokračuješ až třetí slokou, byl by z toho i pěkný text ke kytaře...co říkáš ? :-)) Ale je to Tvoje dítě...češ si ho jak chceš ;-))

jediný důvod mi řekni, proč bych to měla dělat? :))) přeskakuj, proskotačíš se!!! :)))

Marcela.K.
25. 03. 2008
Dát tip
...ale jo! Jen si to zkus přečíst bez toho ! do prčic!!! :-)) Ale je mi to fuk...si to přeskočím a je to ;-))

ale no tak, Mylu, tohle ne!!!!!!!!!!!! :)))))))))

Marcela.K.
25. 03. 2008
Dát tip
Tak a zase vyškrtnu půlku sloky...seš děsně ukecaná , Jarmilko, skoro jako já :-)) zkus si to přečíst bez...ač kolem štěstí...až nový vzduch... myslím, že satanáše s Bohem klidně můžeš nechat dýchat jinde... zkus si to vyškrtnout... jinak líbí...jako obvykle :-))

Háber
25. 03. 2008
Dát tip
*

1. a 3. sloh sú super :) tá druhá ma až tak nechytila... a tiež nerozumiem, prečo je tam tak komplikovane postavená táto veta: "/či že by to byl Bůh?/"

moorgaan
24. 03. 2008
Dát tip
či stému?.. /***

avox
24. 03. 2008
Dát tip
*/

jupííííííííí :))))))

jo, asi by to šlo...:o) uvidíš v sobotu ...

Janina6
24. 03. 2008
Dát tip
Ta se úplně zpívá...*

!!!***T***!!!

Diana
24. 03. 2008
Dát tip
Krásné!!!***!!!

Petrusha
24. 03. 2008
Dát tip
ešte šťastie ... že aspoň to drevo vie niekedy aj mlčať

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru