Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

právoslavno…

27. 06. 2001
7
0
866
Autor
literát

právo tě svádí…

je dítě lolitka

své

a míry neuvádí

 

je chutí tvého motivu

rozměrem

překročené jsa ladným mostem

nechutí a protivů

 

já napřed

mikrotečkou

vysílám svá vojska

břečkou do níž jsem pavučiny zapřed

 

a skrupulemi nedočkavý

máchnu na pozdrav

gestem

jejichž průmysl je čpavý

 

právo je manévr před pravdou

pykola

za níž a před níž

se nestojí dokola

 

můj okruh tní tichospořitelna

se slovutnými sejfy

kde slova nejsou

potěžitelná

 

tam buchar zavírá

sejfům vrátka

prokaždé

pootevření zavírá do pozlátka

 

právo je bičem autoerotiky

ubíjí

právidly

mimopoetiky


Bebitka
26. 06. 2003
Dát tip
!*

hra
12. 02. 2003
Dát tip
tady sepřiznávám k opětovnému nepochopování smyslu, leč budiž mi k dobru připsáno, že jsem tě pro svůj pomíjivý dnešek neodvratitelně znovuobjevila :c)

Cavalera
28. 06. 2001
Dát tip
... éééé .. vítáme ztracené syny:-))))))))))))))))))))) .. těším se s upřímností mě vrozenou na Tvé nejen literární, ale i teoretické a filozofické počiny:-))))) ... a gratuluji k volbě dalšího vhodného nicku ... je jen s podivem, že ještě než jsem se koukl na info, jsem pronesl (mám na to svědky) .. "literát - takovej nick si může dát jen imbecil":-))))))))))))) ... ale bylo to spontání a čistě náhodné:-))))))))))) Jinak to není špatný a to i na to žes to psal Ty .. hmmm .. lepšíš se:-))))) .. něco asi tak jako kafka ...... TIP!!! ...... já vím taky Tě mám rád:-)))))))))))))))) ... Tvůj Cavík:-))))))

fortune
27. 06. 2001
Dát tip
oo!

kafka
27. 06. 2001
Dát tip
několik moc dobrých slok, ta poslední ne... nemůžu se smířit s tím rýmem, i když ve mně tak zůstal vězet, že právě to mohlo být účelem... Ale jinak jo *!

Wopi
27. 06. 2001
Dát tip
Nic proti neologismům, jen to "tní" jsem nějak nepochopil. Tam jsem se zarazil, což mi přijde líto. Jinak samozřejmě skvělé. Ohňostroj nápadů a krásných spojení.

právoslavno.. dítě lolitka... ...vysílám svá vojska.. ...slovutnými sejfy.. ..pootevření do pozlátka.. ..autoerotiky.. hmm /vím, že myšlenka je na jiné adrese... nicméně Freuda na tebe !!!!! :-)))))))))))))))))))))))))/ I*I

Naso
27. 06. 2001
Dát tip
Feeha, literát sa doopravdy rozliterálnil! Zaujímavá rýmovačka a ešte zaujímavejšie postrehy. Napr. právo je manévr před pravdou. Tak-tak..

ano, ale... ne

Pája
27. 06. 2001
Dát tip
tehle styl já prostě žeru ;-)*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru