Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Original war po par letech

09. 04. 2008
0
1
485
Autor
Eudarian

Original War

Jmenuji se Major James Freedom, technik 5. úrovně, byl jsem vyslán na tajnou misi „Teror“, jejím cílem je zničit jakékoliv pozůstatky Siberitu či Alaskytu (zdroj neuvěřitelné energie). Problémem bylo, že cíl byl o 3 000 000 let nazpátek a jediní, kdo měli Eon či Taudeflektor (stroj na cestování v čase), byli jen Rusové a Americká vláda. My jsme teroristická skupina, ve které jsou všechny národy, které chtějí zabránit válce a cestování v čase. Tak jsme museli přepadnout Americkou vládu a podařilo se. Máme Siberit na spouštění stroje času i stroj času. Bylo jasné, že se nikdo nevrátí zpět, tak jsme vybrali dobrovolníky, celkem je jich 15 i se mnou, 3 vědci, 3 technici, 3 dělníci a 6 vojáků.

1. Den

Jakmile jsme se dostali do minulosti, museli jsme se najít. Stroj času neteleportoval tak, jak jsme předpokládali, proto má každý GPS. Jako prvního jsem našel vědce jménem Iko Ushi Kamoto. Byl pro nás hodně důležitý, ví, jak asi zničit stroj času. Nakonec jsme se všichni našli před setměním a začali jsme hledat místo pro novou základnu „Amanti“. Další den jsme konečně našli vhodné místo. Postavili jsme základnu, laboratoř a bunkry kolem. Většinou se k nám teleportovaly bedny z budoucnosti (bedny s potřebnými surovinami na stavbu), takže se stavěním nebyl problém. Ale problém byl v tom, jak zničit a najít Siberit, naši vědci nejsou zrovna v tomhle dobří, takže jsme museli zajmout nějaké vědce odsud. Pár kilometrů od nás je základna Rusů. Vyslali jsme tam vojáky a několik ruských vědců jsme zajali. Budeme se muset každých 10 týdnů        stěhovat, aby nás nenašli, potřebujeme hlavně ten výzkum Siberitu.

 

 

Po pár letech...
Konečne jsme se usadili. Byly to už tři roky od přistání. Naše nová základna se jmenuje „S.Z.V.“ (Siberitový zbrojařský výzkum). Naše  technologie pokročily. Konečně máme zbraň na zničení Siberitu. Za tři roky jsme zmapovali pár území a dnes jsme už mimo v mrazové pustině, kde máme úkryt před nepřáteli. Za ty roky jsme měli velké ztráty a skoro všude byli opice, tak nás napadlo je ochočit. Tak jsme tedy začali výzkum Homo Siberitus (tak pojmenovali rusové opice). Netrvalo dlouho a vědci se naučili jejich jazyk. Zatím jsme měli z opic jenom dělníky, ale postupem času jsme měli i opice s kulomety. Vytvořili jsme i „Vlnový Imuner“ (přístroj, který rozbije na 20 metrů jakoukoliv elektroniku). A v součastnosti děláme na „Hacker“ výzkumu. S ním dokážeme vyhledat, kdo ovládá dálkově ovládaná vozidla. 


1 názor

Zápisky z PC hry?;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru