Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Deník normální holky /3./

17. 04. 2008
0
0
335
Autor
Kriss-tynka

Dnes je ČTVRTEK:2.2./20:36 hod.

 

Milý deníčku!

Upozornění:Těch pár dní bez mámy sem neměla na nic jinýho než na školu,sestru,vaření jídla,a zdlouhavých návštěv babičky v nemocnici,čas!Proto jsem ani nepsala do tebe deníčku!

 

Za tu dobu se stejně nic extra nestalo,a můj život se na ten týden změnil na stereotyp,to bylo ráno odvést Zuzku do školky,já šla do školy,pak na oběd,obden za bábi do nemocnice,připrait večeři,Zuzku vykoupat,a šoupnout jí k večerníčku,zatím se jít naučit a po uložení Zuzy,jsem pak musela únavou ulehnout taky.Myslím,že toho na 15-letou holku je ažaž.Teď sem si udělala čas abych do tebe zapsala,protože sem měla tu potřebu do tebe napsat,ale bohužel nebyl čas,takže sem se musela se svejma důležitejma životníma událostma svýho života trápit ve svém nitru sama.Dneska mi psal Michal,že by si chtěl promluvit,a že by se chtěl sejít.Po hodinovém odmlčení jsem mu napsala.

KDY A KDE?

Odpověděl asi takhle:

ISLINN,DIK SES ZLATO..TAK ZITRA V 15:00HOD. V TVE OBLIBENE KVETINOVE ZAHRADE?

Dorazil mě tím,že ví,že podnik Květinová Zahrada nesnáším od našeho rozchodu,ale už to neřeším…Zdá se mi divný,že by se chtěl zničehonic sejít,třeba se mnou chce zase začít chodit!?Tak uvidíme,já nikoho nemám,takže se nějak nemusím omezovat,a naše schůzka může dopadnout jakkoliv!Už se těším!Už zítra po škole….


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru