Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přijel strýček z elektrárny

21. 04. 2008
5
9
1705
Autor
houmles

Ano paní, chci to zapojit co nejdřív. Mám napěchovanej mrazák masem!

V noci je Darkhouse na břehu řeky sklo beton antihmota bez proudu - bez života po tmě není vidět a je velký Před chvílí ještě do nebe zářil.. Veškerý odpor marný my jsme od elektrárny! vrátný ten se vážně divně tvářil Jdeme ti odpojit elektrickej proud jestli nechceš problém - tak ani hnout Posereš se strachy koukej solit prachy Proudu je málo jiný chtěj taky nikdo ti neodpáře nasraný kanceláře od proudu tu my držíme páky Prodej klidně televizi ať máš pro nás na provizi možná ti ho připojíme zpátky Jdeme ti odpojit elektrickej proud jestli nechceš problém - tak ani hnout

9 názorů

NePoe_ta
07. 05. 2008
Dát tip
Prolog dán za klobouk coby vánoční ozdoba :) -t-

houmles
22. 04. 2008
Dát tip
presne to myslim. ano, velmi cool :-)

houmles
22. 04. 2008
Dát tip
pominu pistovo angazovae kecy a rovnou k veci: nejblizsi akce je na pul cesty 13.5. odpol - nejaka vernisaz, potom a konci kveta 2 konziky a morave, dalsi zatim nevim.

Přímo sociální drámo! Přesně to my potřebujeme, angažovaně tepat nešvary! Áno, soudruzi. Doba si žádá pozvednutí hlasu lidu.

Honzyk
21. 04. 2008
Dát tip
...prolog nema chybu:D

Honzyk
21. 04. 2008
Dát tip
houmles prispechal, aby nam sem konecne pustil trochA toho liCkyho slova.))) **

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru