Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Po noci přichází ráno

29. 04. 2008
1
14
1315
Autor
lakyp

Po probdělé noci,zmítající se v krvavých orgiích,se pomalu do oken vkrádá ráno. Nahá těla se ledabyle válí jedno přes druhé a z noci je teď žena,co ví kdy má odejít. "Markýz de Sade jméno mé",...představím se. "Já vím",...tiše špitne. Drama je už ale odehráno,a tak vytahuju roletu a pomáhám ji zase jít. "Moment...,ještě chvíli zůstaň" a jazykem ji z těla olizuju poslední kapku toho lahodného moku. "Navštívíš nás ještě někdy?"...ptám se. "Jasně...a teď mi vrať ty berušky a černou sponku."


14 názorů

papouch
29. 04. 2008
Dát tip
mravence vám pomůžu vyzobat, doknce mezeru za čárky bych dokázal vevřísknout, ale duši tomu nevdechnu, né ne ne néé to néé

Obávám se, že nezdá voči.... mám z toho mravence.

To se nám snad zdá... Kristova noho!!!

lakyp
29. 04. 2008
Dát tip
Omlouvám se všem,kteří se rozhodnou přečíst si mé amatérské příspěvky,za úpravu a případnou chybu v textu.Přehršel informací,pro počítačového amatéra,které se na něj řinou z obrazovky a jednoprsté ovládání klávesnice u mě občas způsobuje mluvnické výpadky.Pokusím se toho pro příště vyvarovat a dát některým čitatelům možnost se plně soustředit na text a ne na krácením si času provedením korektury.

No proto. Tak přestaň tipovat každou ptákovinu, nebo budou mravenci!

Jíš žížaly, mravence, kobylky a podobně? Protože OBSAH živin je v nich naprosto nepřekonatelný...

Dominance se vyznačuje neznalostí gramatiky?

Tak ono nestačí, že je to blbé? Ještě tam musí být hrubky???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru