Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pomarančová

14. 05. 2008
2
5
701
Autor
nixinella
Oblíž viečko od pomarančového jogurtu a nechaj sa presvetľovať krutou žltou. Mama ti povedala, že si máš dávať pozor a nerozprávať sa s cudzími, že ktovie, čo sa môže stať a svet je krutý. Na stanici si kúp poslednú voľnú miestenku a nečakaj, že akurát vedľa teba bude princezná medicína, čo svojou nepolapiteľnou milotou bude hladkať tvoje ego. Radšej nech to bude malé metláča v tričku "Z Dymu Bordel" a nech ťa poučí o tom, čo si stratil. Drobci chápu oveľa viac. Pachy ti prezrádzajú mestá, ktorými prechádzaš, radšej si hľaď na kolená, akoby si v niektorom z miest mal zazrieť mňa, aj keď ja som všade, večne v tebe.

5 názorů

dekuji za avi:-) text me zaujal, tipnu si s dovolenim :-)

nixinella
14. 05. 2008
Dát tip
Ja som fest sarkasticky, dramaticky, tragikomicky clovek, co vsetko prehana... snazila som sa trochu drzat sa na uzde, asi sa nepodarilo

Winter
14. 05. 2008
Dát tip
Vzpomněl jsem si na jednu písmáckou povídku taky v duformě, která končila výbochem atomové bomby a lakonickým: To se stává. Chci říci, že zatímco u té první jsem bavil, zde se nemohu zbavit pocitu postrkování. Zkrátka mám dělat něco z nějakých tvých důvodů. Jsem holt tvrdohlavý.

Barman
14. 05. 2008
Dát tip
hmmm

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru