Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Moudro

06. 06. 2008
2
4
1449
Autor
Ginna Avro

Moudro jenž již dříve bylo vysloveno

Kamarádi jsou zástupci opačného pohlaví,

se kterými,

z určitých důvodů,

nechceme spát.


4 názory

jarouch
30. 04. 2009
Dát tip
No jo, s tím bych souhlasil, ale to ještě přece člověka neopravňuje k tomu aby takhle jednostranně odsoudil vztahovost, jakoby se vztah měl hodnotit z hlediska existence / neexistence sexu; vztah a člověk v něm se tak vlastně redukuje na jakousi hračku která je potřebná k sexu. Bral bych to spíš naopak. Zdůrazňování sexu jako prim si myslím máločemu přispěje k dobrému...

Ginna Avro
30. 04. 2009
Dát tip
Protože si s opačným pohlavím sice dost dobře rozumíš, ale chybí tam přitažlivost, která je v mnoha případech potřebná i pro soulož (nepočítaje tedy posilnění alkoholem, v tomto omámení začínají lidé v tomto směru přehodnocovat své názory)

jarouch
30. 04. 2009
Dát tip
ale fůůj, taková redukce,... jo, to říká můj tata taky a furt se mu nezdají všechny ty moje kamarádky. Ale ještě mi nikdo nevysvětlil proč se ve vztahu posuzuje z hlediska sexu :)

heh...něco na tom je:-) Ale na druhou stranu se říká "Kamarád taky rád" a když je po ruce nějaký opravdu fešný zástupce rodu "kamarádů", jdou veškerá moudra stranou

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru