Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

=||-

09. 07. 2001
3
0
1063
Autor
fortune

=||-

=||-

Jistěže je to léčba, čarodějko, určená pro tvou věčnost. Jistěže jsi uviděla jen ty znaky, které dobře znáš. Tyto čáry se opravdu skládají jen z linií a řek, které jsme už jednou splavili. Složení voru je chráněné lékařským tajemstvím. (Všímáte si? Už nejsem tolik agresívní. Jsem unavený, ale tyto minuty stojí jako most. Sdílíme spolu tyto plochy, naštěstí jsme náhodně nalezené kameny, takže se může stát cokoli. Dokonce se mohou i zlepšit podmínky dětí a žen. Hle: díky těm, kteří sami ani neví o periodách, v nichž jejich jabloně nejvíc rodí. Ale možná tu změnu dnes deníky nepřinesly.)

Můžeme tomu říkat terapie, ale můžeme tomu taky říkat ranní cesta do práce, nebo čištění zubů. Musíme si vyměnit svá vyjádření. Nejvíce nám chutná pot milovaného, kterého dosud neznáme. To není náš případ. To je přesně tenhle případ. Jak se budete chtít dívat z mých očí? Který si zvolíte temperament a jaké číslo bot? Nervózně těkám(mám i různé žlázy) po vašich zádech a lícních kostech. Hledám tam ty ubezpečující vrásky. Dokonce se tomu dokážu už i smát. Jsem pacient, ale možná vás budu chtít léčit z vašeho zdraví. Vymazal jsem nadbytečnou tečku. Už je to v pořádku. Naštěstí nikdy nezazní takové slovo, jaké čekáte.

 

Trošku pokory by to neškodilo, drahý podvodníku, teď už jsi krapet vedle. Ano, fortune. Jsem zvědavý, jestli jsi to už nezapomněl. Nachytali tě v tvé vlastní zahradě. Kdo? Oni? Hlupáku!

Nevíš nic.

 

 


hermit
30. 04. 2002
Dát tip



olivierek
08. 10. 2001
Dát tip
Napadají mě roztodivný věci, které spolu možná nesouvisí - Nevím jestli jsou duchaplné - nezáleží mi na tom. Chci vědět proč na to musím myslet. Asi bych se neměl nechat rozechvívat nicotností.

fortune
10. 07. 2001
Dát tip
Verita: nevím, jaký jsem chtěl mít oči, a nevím, jaký je mám... ;-)samozřejmě, že to vím, a ty to taky víš, protože se někdy díváš skrze ně :-) oči vždycky zpívají, v mrtvých očích padá studená voda, v očích Mussoliniho chřestí led, v očích dětí běhají střevlíci a lesní mravenci a pěkně to tam šustí z ostružin... zakalený oči zní jako přetrhaná kytara z pelyňku...

Wicana
09. 07. 2001
Dát tip
abys věděl, ten kříž který táhneš dělá cestu, ve Fortuně se ze sta směje jenom několik lidí, všechno je v pořádku, jsi jeden z těch, co zanechají odraz ve výloze Fortuny, když projdou kolem, ty se ještě budeš smát, na konci nikdy nechybí tečka, ale křížek =||=

Wopi
09. 07. 2001
Dát tip
****!

Verita
09. 07. 2001
Dát tip
nádherné

fortune
09. 07. 2001
Dát tip
děkuju, každé setkání je osudové a každé je zároveň ledový kalkul, záleží na barvě očí děkuju ... :o)

Verita
09. 07. 2001
Dát tip
já mám oči tmavé, ale chtěla jsem mít žluté a aby uměly zpívat...a ty?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru