Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mesiáš

25. 06. 2008
1
8
419
Autor
Puerrh

\"Přišel jsem se v tom válet.\"

Ahoj ahoj, jmenuju se Michal Píchal a exkluzivně pro vás budu zpovídat Mesiáše, který každou chvíli přijde. Možná mě znáte z moderování soutěže Extrémní degradace, jsem to já, který vám přinesl reportáž z koncertu sračkometalu v Losiné u Plzně, já který odhalil drogovou aféru hemeroidů Kristýny Vrtákové. Všechno to svinstvo pro vaše pobavení a poučení, za prachy páně Rotschilda. A už to bude, už to přijde, pan Mesiáš je velice kontroverzní figura, někteří tvrdí že vůbec nemá přijít, jiní na něho čekají tisíce let... tak pozor, vidíte to????

UŽ PŘICHÁZÍ!

Sborový výkřik zachvěl davem, pánové právě oběsili na lampě Bhůtásnkého velvyslance a polévají ho benzínem, dámy zachvacuje orgasmus. Ano, přátelé, je to on, Mesiáš, jeho jméno je... Jones!

Jones se hrubě prodírá lůzou. Nevypadá vůbec jako další Ježíš. Vypadá vlastně jako Duke Nukem zkřížený s terminátorem! Na svalnatém těle má přioperovány místo rukou dvě robotické paže, na čele masivní mosaznou destičku s anarchistickým Ačkem (jak se mu to stalo? Čtěte Svině hodný mučivý smrti!)

"A pan Jones si vůbec nebere servítky, právě skolil backhandem někoho z BBC, teď šlape na ksicht Jiřímu X. Doležalovi."

Jones se nekompromisně blíží k Píchalovi. Na stupidní otázky davu odpovídá údery svérázným "peškem", vyrobeným z obřího, fluoreskujícího gumového pyje. Z jeho výrazu je poznat, že víc si ta chátra od něj nezaslouží.

Konečně stane tváří v tvář Michalovi.

"Ehehe, hmm, dobře, nebudete mě bít?"
"Hmm."
"No, podívejte se, naše diváky by zajímal váš názor na stav planety, společnosti, a tak vůbec."
"Absolutní svinstvo."
"Ehm, a vy jste, předpokládám, přišel s tím něco udělat? Napravit?"
"Přišel jsem se v tom válet."

8 názorů

R.Mart
02. 11. 2008
Dát tip
Ten závěr je naprosto geniální. Přišel jsem se v tom válet... to nemá chybu! :D

Puerrh
25. 06. 2008
Dát tip
Na vysvětlenou: Jones byl jenom obyčejný chlápek který se jednoho dne probudil bez rukou. Jako stovky a tisíce z nás neměl šanci ani zjistit, proč se mu to stalo. Musel se k to mu postavit jako chlap, vyrovnat se s tím. Jones to dokázal a dnes mezi nás přichází jako Mesiáš. Jiná legenda popisuje Jonesův zásah do erotické literatury faktu takto (Copyright Mister): Rozrazily se dveře. Jones nedýchal. Atmosféra byla tak napjatá, že nebyl schopen slova. Krve by se v něm nedořezal. Mlčel jako hrob. Byl úplně ztuhlý -- erekce beznohého krtka by mu mohla mnohé závidět. Jeho mrtvolně bledá tvář odrážela měsíční světlo, které do sálu pronikalo skrze zatažené žaluzie. Jones byl největší tvrďák v celém širém okolí, nastalou situaci však nezvládal. Byl totiž už tři neděle mrtvý. Kdyby byl živý, byl by jeho výkon určitě mnohem uspokojivější. Fatalita aktuálního však byla neúprosná -- ve dveřích stál /dev/random a nedal se odbýt. Děl: (následuje několikastránkový výpis z /dev/random, což je v linuxu generátor náhodných znaků)

Puerrh
25. 06. 2008
Dát tip
Víc víc extrémní kritiky!!! Šup ať to lítá jako hovna z hovnometa!!

Puerrh
25. 06. 2008
Dát tip
Von na to spíš kálí ne? Něco jako bohyně Kálí.

Puerrh
25. 06. 2008
Dát tip
Kdo je Jim Jones? Jim Jones se v tom válí?

Winter
25. 06. 2008
Dát tip
Absolutní degradace.

Rabb
25. 06. 2008
Dát tip
jako vlk.. ..o ničem.. ale časem přijde dobrý námět.. už přichááázííí! :-)

čekala jsem nějaký maso při jméně Jima Jonese, ale zklamal si mi to připadá jako úplná blbost

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru