Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stopy světla

01. 07. 2008
14
7
958
Nevidím cestu po níž kladu stopy své jako stehy nití nechápu štěstí lásku zradu paprsek světla nezachytím co zasvítil mi dávno kdysi z duše tvé pak i ze tvých očí vítězství prohry kompromisy a jeden směr ne nevybočím...

7 názorů

jazzgirl
02. 07. 2008
Dát tip
První strofa by stačila pro nás minimalisty:-) I nad ní se dá hodně přemýšlet a hodně v ní najít*

macecha
02. 07. 2008
Dát tip
*T - bez výhrad

guy
01. 07. 2008
Dát tip
*

moorgaan
01. 07. 2008
Dát tip
ocisti si bryle, mas je od ruzove barvy.-))/**

Petrusha
01. 07. 2008
Dát tip
chcelo by to trochu toho svetla do tmy

JRR
01. 07. 2008
Dát tip
Tema a napln hodnoti nebudu, k tomu se necitim povolan, takze vazne k forme: Je to pekne, prijemna hra s rymy - mam rad, kdyz se verse nerymuji striktne, ale jen tak jakkoby mimochodem. Ocenuju taky to, ze i kdyz se tam objevuji slova jako "laska" a "zrada", ze se pomerne uspesne vyhybas silnejsim klise a kyci. I kdyz lehky nadech kyce tam je, neni to rozhodne nic strasneho. Zaroven ale mam trosku vyhrady k usporadani versu a k rytmice, ke konzistentnosti. Zaslouzilo by si to vetsi spad, k cemuz by pomohly delsi (graficky) a pravidelnejsi ("zvukove") verse. Nemyslim tim pridavat dalsi slova, ale spis preusporadani, spojeni nekterych versu dohromady. Navic srazenim nekterych versu dohromady by se dalo vytvorit na nekterych mistech vnitrni rym, coz by posunulo dilko jeste o kousek dal ;) Anyway, libi se mi, takze s tipem ;)

Háber
01. 07. 2008
Dát tip
tak je dobre*nevyboč*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru