Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NO A CO...

14. 07. 2001
4
0
1245
Autor
Pluto

18.11.1982 SYDNEY Jedenact dnu, po narozeni naseho syna... Zivot je rychlejsi nez nase slova....

 

NO A CO...

 

 

Kdyz jsem cekal s zenou dite,

cas se na nas line smal,

- dnes mam doma sveho syna,

a vsak zivot bezi dal.

 

Jednou najde sobe zenu

s kterou detem zivot da,

- budem miti vlastni vnuky,

a vsak zivot pujde dal.

 

Jednou klesnou sede skrane,

hladina se uklidni,

mysl zastre tmave viko,

svet se opet nezmeni...

 

 

x   x   x

 

 

 

 

 


Pluto
21. 07. 2001
Dát tip
alino, to uz je 19 let zpatky, a nase nejstersi holka ma 27. Jsem i dedecek a tak vim co to znamena se radovat i mit starosti. Kluk se uci cesky, a je mym nejvetsim fandou a mas pravdu...Mam i radosti Diky vsem za komentar

alina
20. 07. 2001
Dát tip
Já si dle prologu naivně myslela bůhvíjak to nebude veselé a oslavné....a Ty takhle :o))) Člověče, raduj se víc!!!! Víš co krásnejch věcí /a co hrůz/ Tě ještě s tím Tvým malým človíčkem čeká! Těš se na to a užij si to bezezbytku!

Mámalibor
14. 07. 2001
Dát tip
fakt nevim, proc je tu na pismacku tolik o konci lidskeho zivota, ja na nej nemyslim, protoze von semnou nechce kamosit. Sem ho kdysi chtela, vybodnul se na me, tak at si ted dela co chce,ctrnact dni bez vedomi v Ostrave v Zabrehu. Potom jsem snedla polivku i se slimakama hladem a jela jsem dom, kde se mi nelibilo. Tak kdyz me ta zubejda nechce, no tak do tej jsem se nezamilovala, vy snad jo?:-)*

Pluto
14. 07. 2001
Dát tip
To vis, kazdy ma sve... Dedu upalili v koncentraku. tatu uslapali komunisti tak dokonale, ze predcasne zemrel (56 let),musel jsem utect, kdyz mne otevrene rekli, ze budu platit za to, ze jsem Jasiczek, na pohreb matky mne nedali povoleni k prijezdu do ceska...sedel jsem dva dny u svicky v obyvaku, tady v Sydney a "uzival si"...mesic po pohrbu komuniste padli na hubu a mohlo se vse...atd. Presto nejsem pesimista, ale neverim ve "stastne konce".... Jsou ovsem horsi pripady, tak nechcu o tom moc brecet, jen o tom pisu, tak jak to je... Ale mas pravdu, bylo by to ne svete veselejsi, kdyby jsme nemeli ty cerne myslenky. Moc usmevu to nikomu neprida. Ma zena to z 99% vzdy obreci, tak ji to uz ani nedavam cist. Cte to jen nas syn... Diky za komentar, a davej bacha na slimaky...:-))))

Cavalera
14. 07. 2001
Dát tip
taky dobrý ..... ť

Verita
14. 07. 2001
Dát tip
výstižné.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru