Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Já reklamou nežiju

07. 08. 2008
3
4
350
Autor
Pet!

školní písemná práce na téma Reklamy mezi námy, my mezi reklamami, rok stará práce. Záleží na vás, jestli v tom najdete, co jsem chtěla.

 

Do dnešního rána mě opět probudilo hlášení místního rozhlasu: „Probíhá velký výprodej nového zboží, přijďte se podívat a výhodně nakoupit, dnes v obchodním domě probíhá velký výprodej nového zboží…“

Zapsala jsem si tedy tuto informaci do mozku a šla si vyčistit svoje zašedlé zuby. Pastu, kterou používám přitom doporučuje i česká lékařská komora,  brojí se sloganem: „Bílá bělejší, zuby čistější,“ tak nevím, kde je zakopaný pes, snad že se na tom shodlo jen devět z deseti stomatologů. Zato akné, to mám naštěstí „vychytaný“.

Odcházím do kuchyně, zapojit se s Bubu do boje za dobrou snídani, s kterou navíc mohu vykonávat několik povolání najednou, protože mě chrání proti poklesu energie kolem kritické jedenácté hodiny. A aby toho nebylo málo, procházím také čtrnáctidenní kúrou s Bifi Dusaktiv pro dobré zahřívání. Sice ještě problémy nemám, ale všude kolem nás je tolik škodlivých vlivů, stres, spěch, proti tomu mě ochrání jedině Aktymel. Pokud by se nějaké komplikace dostavily, vrátí mi peníze. V nejhorším to vyřeším Donestosem, zničí všechny bakterie.

Zapínám rádio, ze kterého se ozývá asi nejhranější hit tohoto roku: „Slevu mám - - - z europaméblu – slevu mám - - - z europaméblu !“ Tak výhodné ceny mi rozhodně nesmí uniknout!

Celý den budu v jednom kole, ještě že je tu Roxana, narozdíl od jiných nezanechává bílé skvrny a poradí si v každé situaci, nezradí mě. Ideální partnerka do života.

Ven vyrážím výhradně s trochou energie sbalené na cesty. Dál už jsem pravda na vážkách. Kašlat na svoji image a poslouchat instinkt, anebo to prostě neřešit, když ji miluji? Tahle starost mi naštěstí odpadla, protože nakupuji u Lídy - je levnější.

Nakonec Moravanka, je pro mě jasná volba. Podléhám aroma souznění. Pro dobrý pocit, že přecejen dělám něco pro své tělo, si dám doma doušek čisté pramenité vody pro štíhlou linii. Královskou můžu pít každý den. Ale s pouhými čtyřmi setinami sodíku v krvi budu ihned zdravější a krásnější!

Domů se vracím pozdě večer, vybrat ty správné věci mi dalo opravdu zabrat. Uléhám do postele úplně vyřízená, ještě jsem stačila shodit šaty, ale boty od René, ty už nevyzuji…


4 názory

Pet!
23. 08. 2008
Dát tip
děkuju ;o)

Lucie-at
08. 08. 2008
Dát tip
* :-D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru