Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dělání, dělání

08. 08. 2008
1
4
1714
Autor
houmles

callcentrum, 3:48am

O půlnoci na ústředně práce telefonní odpovídáš jako jehně sotva nějaký zvoní vyslechneš si spoustu stesků vyštěkneš své: haló! rozbít fón o stolu desku jistě by se dalo Překonáš-li odpor k práci máš jí k pobavení pochválí tě gestapáci tvoji nadřízení Za odměnu že jsi makal dostaneš jí více zvládneš-li ten práce nával skapeš do měsíce Nesplnil jsem, šéfe, plán lížeš kobereček vykráká tě za kaftan je to blbeček Marně zkoušíš rebelovat srát i na nátlaky jestli nechceš v noci zobat v parku zrní s ptáky Marnné jsou tvé noční můry marné pinožení ze sluchátka kreatůry žádaj rezhřešení Až vyrosteš, najdeš krotce v práci zalíbení budeš krásná tupá ovce volič, nad nějž není

4 názory

Houmeles
10. 08. 2008
Dát tip
Hezký! Pro podzemní kapelu. Škoda, že nějakou nemám.

sidonia
08. 08. 2008
Dát tip
u tohohle sem se zasmála: Za odměnu že jsi makal dostaneš jí více zvládneš-li ten práce nával skapeš do měsíce :))))) jinak pointa pěkná, i když to občas skřípe nebo je to děsně blbý:))))

houmles
08. 08. 2008
Dát tip
hmm.. me taky. co uz.

Honzyk
08. 08. 2008
Dát tip
...to mi pripada blby, houmi:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru