Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NOČNÍ POVÍDKA

11. 08. 2008
1
4
600
Autor
Aviv

Malá drobná svíčka se pousmála na znamení se plamínek převalil na levou stranu a pak na pravou Ti dva společně dováděli už velmi dlouhou dobu na dubovém  stole který kdysi vytesal nějaky muž  pro jednu slečnu.Uprostřed byl vyryty velmi stary symbol kdo ví jaky mel vyznam řekla svíčka Plamínek pozorne naslouchal a sve světlo čím dal tím víc stahoval do sebe až byla naprosta tma.

 

 

   Nebe uz bylo zasypane hvězdickamí bylo cerne jak černy zavoj ale ne smutecní uplnek pomalinku přichazel než ti dva se měli setkat.A co bylo dál?Nepřerušuj Plamínku řekla Svíčka.

 

Pry odesel a nedopil noc ho vylakala ven .Přisel na velke pole a tam koukal na jasnost velkeho vozu chtěl pochopit zacatek a konec vzpomel si na cely svůj život během chvilicky a posadil se.Plamínku nevím jestli byl neštastny myslím ze ne spíse chtel zustat sam lide to občas delavají.Jsi ještě mladounky.Tak poslouchej.

 

Nad ním prolítl drobny ptak nevsimnul si ho hned az potom když ho uplnek ozaril byl belounky  prolítl a pak se vytratil zanechal po sobe perícko kteremu spadlo do klina bylo tak jemne ze ani ta nejjemnejsi tkanina by se sním nemohl srovnavat .Vydal se zpet na místo ze ktereho odešel chtel se vratit  .

 

 

 

Mala dívka stala tam sama hnede vlasky ji prekryval čelo.

Přisel k ní mladík snad k ní byl mily .

Požadal ji o jemny tanec mozna tak lehky jako to co mu spadlo do klína.

Ten večer se ti dva poznali nebe bylo černe a poseto hvezdami.

Foukal nezny vanek na její ramena v obetí usina malinka zabinka.

Drobounky polibek roztaval se jako led pomalu usina ta moje žabicka co se ji bude zdat ?Hadejte tisíckrat

 

Byl pry s ni celou noc neodesel od ni a ona od nej srdícko mu na malou chvilku znejistilo ale bylo to spise tím ze se poznavali.Je pro nej andílek vis muj miloucky Plamínku každý ma křidla a muze milovat tak co myslis?A co bylo pak?Nevím pak uz je videla jen ruže ale byla moc stara na to aby nam něco rekla.

 

Když byla noc v pulce Plamínek uz byl tak unaveny že usnul Svícka ho prikryla aby mu bylo prijemne.Ještě jednou se zamyslela a pritulila se k Plamínkovi a pritiskla se k nemu tak moc ze najednou spolu uleteli kam si daleko.


4 názory

Jan Josary
15. 08. 2008
Dát tip
viz Patcheesa

Patcheesa
12. 08. 2008
Dát tip
ono se to špatně čte bez jakékoliv interpunkce... esemeskový syndrom? ;)

pobavilo:D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru