Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak jsem proháněl ženský

20. 08. 2008
3
8
925
Autor
PsYcHoPaTh
Do puntíku jsem se řídil dle tvého návodu. Koupil jsem si hnědé boty (mám hněd oči), modré kalhoty, béžové kostkované tričko a tmavý hubertus. Vlasy jsem si stáhl tak silně, až mám trochu zpitvořený obličej. Vypadám jako bych dostal velkou botoxovou injekci. Zacvičil jsem si pro navození dobré nálady. Sprcha, deodorant a jsem připraven. Šel jsem kamkoliv. Po dvouhodinovém ježdění metrem jsem se zpotil a stejně tam žádná nebyla. Oslovil jsem tedy první dvě stojící na ulici. na otázku "Jste volné dámy?" jsem se dočkal odpovědi: "Jo. Tysíc kuřený patnácet sex". Z výrazu tváře dalších žen na ulici jsem usoudil, že by mě na delší vztah nechtěly. Poté jsem přece jen oslovil nádhernou dívku. Byla zřejmě němá, protože z její rázné gestikulace mám doteď monokl a oteklou tvář. V rozhovoru s další příjemnou slečnou mi zabránil chlap jako hora. Utekl jsem. Zkusím štěstí v knihovně. Oslovil jsem nejméně patnáct dívek. Bez úspěchu. Nakonec mě místní zřízenec vyhodil a ať prý neotravuji slušné lidi. Pak se to stalo. Dívka mých snů. Nádherná a celá živá. Po předchozích nezdarech jsem usoudil, že bude lepší neoslovovat ji, ale pozorovat co má ráda, kam chodí a co ráda dělá. Vidina společného soužití se jí asi nezamlouvala a tak jsem byl zanedlouho zatčen policií. Nyní jsem v cele předběžného zadržení a ptám se: "Co dál?".

8 názorů

hehehe:) to mi připomíná mě před pár lety:)))

jejdavilda
27. 02. 2009
Dát tip
jo jo, dobře se to čte, jen ta pointa chybí*

satannáš
16. 11. 2008
Dát tip
měls zůstat u těch volnejch...:o))) T

FunThomas
16. 10. 2008
Dát tip
bezva - až ti to vyjde, dej vědět... zkusím to taky...

Renas
20. 08. 2008
Dát tip
tragikomicke:)))

PsYcHoPaTh
20. 08. 2008
Dát tip
po delší době sem něco napsal pokusim se zlepšít :) díky za názor

Alojs
20. 08. 2008
Dát tip
co dál? věřit dál :) jinak vcelku úsměvně popsáno. taková fajnová jednohubka. psát umíš. zkus tedy větší plátno a nějakou pointu .) pak pošli avízo :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru