Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rande

27. 08. 2008
1
5
420
Autor
wow.max

Upřesnění kategorie - minitext k písničičce

Já, já, já mířím přímo k tobě, zas po dlouhé době,

ať pomáhaj´ mi všichni bozi, chci vidět ty tvoje oči.

 

Jé, jé, je to jako sen, půjdem zase ven,

nebo můžeme hrát tenis, už me z toho bolí ruka...


5 názorů

j_i_r_i_k
29. 08. 2008
Dát tip
papouch: Ach ano, poněkud jsem se unáhlil, když jsem navrhnul úplné zbavení přívlastku, Tvá varianta zdá se mi býti více než přijatelnou. Leč neshodneme se v otázce hudby, já jsem prostě ujetej na texty a když už kvalitní muziku, tak radši instrumentálku než stupidní text. :)

papouch
29. 08. 2008
Dát tip
j_i_r_i_k: Ano, máš pravdu. Po pečlivém uvážení a hloubkovém rozboru musím uznat, že pitomost úplná to není. Avšak nemohu souhlasiti se striktním odstraněním přívlastku. Došel jsem k závěru, že to je nikoliv úplná, leč naprostá pitomost. Ale - je to text k písničce - a pokud je ten bigbýt dobrej a je to nářez, tak je celkem šuma fuk, co se k tomu huláká do mikrofonu... :-)) Jojo, výtěr by to chtělo zase zavést.. Jen aby tam nepadlo 99% současné písmácké tvorby :-)

j_i_r_i_k
28. 08. 2008
Dát tip
papouch: Dovolil bych si Tvůj soud poněkud poopravit, slovo "úplná" v sobě skrývá odlesk dokonalosti, je-li něco nějakým způsobem úplné, už to vyjadřuje naplnění a jako takové to má své opodstatnění... Spíše bych řekl, že tohle je prostě jen pitomost (a nějak se mi na mysl vkrádá vzpomínka na časy, kdy zde fungoval institut výtěru).

papouch
28. 08. 2008
Dát tip
úplná pitomost.

výborný!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru