Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Neznámá

06. 09. 2008
7
8
930

Hledám tě ve snu v galaxiích pod zemí všude kudy razím svou cestu tebe nenacházím hledám tě denně týdny roky slepý jsem či snad jednooký? sůl hledám zrnko v misce sazí? najdu tě bůhvíkde bys byla černá či bílá pestrokvětá jediná věta už mi chybí co jsem ti nedokázal říct poskládám slova začnu znova teď už mi nezabrání nic... (autor neznámý)

Hledáš mě ve snu v galaxiích pod zemí všude kudy razíš svou cestu a mě nenacházíš? hledáš mě denně týdny roky? slepý buď stačí jednooký s tím jedním okem vprostřed čela najdeš mě jsem tak blízko celá nehledej slova věty kazí řeč duše ona chtěla snad už dávno co jsme my dva chtěli žít radovat se milovat...

8 názorů

macecha
08. 09. 2008
Dát tip
Já jen čtu a říkám si "kéž bych toto někdy uměla!" **T

moorgaan
07. 09. 2008
Dát tip
neznámá známá.-))/**

Oldjerry
07. 09. 2008
Dát tip
Vzácná jednota prologu s dílem... ale je to pochopitelné, je to dokonce chytré. A dobré - ač jak furt a do omrzení opakuji, lyrika není to, co mne tu drží... jenomže Jaruška umí. Řekne přesně to co chce a přitom nefňuká. * danka - kdybys byla kdekoliv je proti originálu mírně klišoidní - já právě preferuji tuto práci s jazykem v mantinelech ducha češtiny.

Háber
07. 09. 2008
Dát tip
***

máš cit a pravdu, v noci už jsem neměla sílu na zápas se slovy :)))) díky!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru