Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Japonská miniatura

09. 09. 2008
5
15
1745
Autor
Zacheus

na prachatickém náměstí

se Japonci tváří

jako by nikdy neviděli

koňskou kobližku


15 názorů

A.H.
08. 07. 2009
Dát tip
Koblížky jsou primární, což o to, ovšem ten sekundární projev a zpracování chátrá. Jak to napsal Dero. Je to oznamovací věta snažící se začlenit do poezie.

Honzyk
15. 09. 2008
Dát tip
...ale beze srandy, je to nadherny mesto. Cely. ....sidliste tak nejak skromne schovany, a ne velky, podloubi na namesti uzasny, no, jen jed, chlapce...

Honzyk
10. 09. 2008
Dát tip
..jsou uzasny, a jedno z mala mest, kde je namesti do vrchu: kocici hlavy...a nadherny i vokolo!!:))...kousek je Husinec, kde narodil se Jan Hus, kde pecou, pekli, nevim, vybornej chleba, a je tam obrovska vodni nadrz(pitna voda, nesmi se koupat), ale kdyz jsi cisty, , muzes.

Honzyk
09. 09. 2008
Dát tip
...ale nazev zavadejici, podle me: tady hrajou, myslim, jako objekt zajmu, hlavni roli ty koblizky, malo platny....

Honzyk
09. 09. 2008
Dát tip
...jo...? Prachatice : ma laska. Hospoda U medveda, U lisky, U jezevce, ...silene zvirat...do hospody U posty jsem chodil za dcerkou kuchare, Helenkou, a ta mi davala nejvetsi porce...jsem ji jednou, ale vlastne pro cely Prachatice, ktery krasny (jeste jsou tam ty slunecni hodiny a silenej restaurant Hubertus, kde jsme se vzdycky stavovali, nez jsme sli na Prazskou k nemocnici na stop..?.) ..no, tak ja Helence napsal tuto basen:)) : HELENCE SÁM A SÁM ULICEMI NAŠEL JSEM SKRYTÝ ŠARM TVÉ ŠATY FIALOVÉ DO ZUBŮ KYTKU TI DÁM ACH VĚŘ MI TO JE LOVE...)) ...jo a do Narodaku bych se taky rad podival a do ty cukrarny nad nim, esi tam este je, jo, tos narazil na citlivou strunu: VIVAT PRACHATICE!!!:)) : byl jsem tam na brigade u poamatkaru...v takovy ulicce, ktera prave vedla od hospody U posty.... ***... a Japonci? Nafilmujou , vodjedou...a bude.

Dero
09. 09. 2008
Dát tip
mario, nemusíš mi hned jít příkladem.

Alojs
09. 09. 2008
Dát tip
chybí tomu lepší vtípek. takhle je to... miniatura sice ano, ale s nedostačujícím sdělením.

Dero, nepřemejšlej. Přemýšlení je vlastní blbům, ne básníkům. Skvělá báseň, výborné hovínko, nelze netipovat!

Dero
09. 09. 2008
Dát tip
Přemýšlím, jestli to není více oznamovací věta než poezie.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru