Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šmankote lidi!

09. 09. 2008
11
15
1242
Zase je půlnoc jako denně už nové vrásky nespočítám v oblacích se svou Múzou lítám neberu ohled na hodinky zase je půlnoc mnozí spáči sní krásný sen ti co jim stačí být tu jen chvíli zvečera maminka moje říkávala: choď brzy spát sic budeš stará strhaná noční příšera a nepomůžou žádné šminky no jak tak koukám do zrcadla měla i pravdu - tvář mi zvadla lesk modrých očí v mat se mění čím víc se blíží kuropění závist mě sžírá že ten kdosi co dávno spí sní písně kosí a ráno vstane odpočatý zatímco já na konto ztráty připíšu zas deficit spánku si dojde s kávou pro říkanku probudí slunce s úsměvem mě sešlou nezahlédne ani či hůře: řekne čert tě vem!

15 názorů

čert tě vem! ***T***

Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
;oQ


Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
To svoje znamenalo naše! Ta Tvá třináctá komnata se otevírá jen tomu, kdo opravdu umí číst i srdcem...;o)

kdepak 13., tu si střežím jako oko v hlavě :)))- ba víc!!!

Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
Účel světí prostředky! /I ty, co používáš Ty, abys nás tady donutila básní, co srdci zdá se milá odhalit svoje tajemství z nitra 13. komnaty.../ ;o)

pak ty moje splnily svůj účel - *** pro tebe ?)))

Delfín
10. 09. 2008
Dát tip
Také se tiše s Múzou vznáším tam ve výškách nadoblačných, častokrát bezostyšně práším, /přímo to čiší z básní mých!/ Tvé verše zdají se tak něžné, zrovna z nich kape vřelý cit, což v dnešní době není běžné! /I já se snažím stejný být a byť i občas chybí síly, přec vůle chválihodná je, a než-li spát jde Měsíc bílý, mé srdce v básni roztaje.../ I já jsem založením sova, občas střihnutá skřivánkem, do noci hledám vhodná slova, vzdor tomu vstávám před Slunkem... Srdce mé úctu k ženám chová, do veršů zkouším vkládat cit, štěstí i slůvka sametová, co umí duši pohladit! Tak to vidíš, co tu zase plácám! A za to mohou jen a jen Tvé verše...;o)

*

když já nevím kdy, nemám tu dvorek :)))

moorgaan
10. 09. 2008
Dát tip
ti porad rikam..chod spat se slepicema.-))/***

to byla legrace, Any, i když... co si budem povídat :)))))

macecha
10. 09. 2008
Dát tip
Jarmilko,vykašli se na to, jak vypadáš, uvědom si, co krásy rozdáváš, nemůžeš mít všechno,že? :o)) A mimochodem, kdo Tě zná, ví, že jsi šťabajzna, tak nebreč! **T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru